Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię Piotr posiadam audi a4b6 1.8 turbo 163ps benzyna zamontowałem tempomat i potrzebuje teraz kodowania może ktoś pomóc?

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Mirek, posiadam audi Q7 4L  3.0 tdi  

Po 13 latach wrocilem do marki, poprzednie audi  A6 C5 2.4 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich nazywam się Piotrek i zostałem właśnie posiadaczem A6 C7

Opublikowano

Witam! Szukam dobrego mechanika do audi q7. Najlepiej okolice Bydgoszczy, choć nie koniecznie. Chodzi mi o mechanika, który się zna, gdyż tych których odwiedzałem nie umieją sobie poradzić. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Andrzej. Do tej pory jeździłem A6 C5.

Do floty niedawno dołączyła Q7 4L.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, nazywam się Mikołaj. Jeżdżę Audi A5, myślę powoli nad A7 ;)

Opublikowano

Siemanko nazywam się Kuba mam 20 lat

Jeżdżę audi a4 b5 w dieselku

Mieszkam w województwie Świętokrzyskim 

Mam nadzieje ze forum się rozwinie i będzie coraz więcej osób 

Opublikowano

Witam jestem Michał 

Mam audi a3 

Widzę że na grupie sporo się dzieje więc postanowiłem dołączyć 

Opublikowano

Hej, Grzesiek z tej strony ekranu, od niedawna szczęśliwy posiadacz Audi Q7 z 2013. To już drugie Audi w mojej hitorii, powrót do marki po wielu latach i nie żałuję :) 

Opublikowano

witam od 3 dni jestem posiadaczem AUDI A6 C6 ALLROAD QUATTRO dolaczylem do spolecznosci audi poniewaz  interesuja mnie wszystkie nowinki zwiazane z ta marka pozdrawiam i zycze milego dnia

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum audi. Jestem obecnie posiadaczem a6c6 4.2 V8 i może był by ktoś nim zainteresowany. 

Opublikowano

Witam,

Mam na imie Andrzej. Moje autko - Audi A6C7 3,0 benzyna 310 kM.  Zainteresowałem się forum, ponieważ nie wiem w jaki sposób zresetować tzw "przebieg podróżny" . Próbowałem lewą manetką, wchodzić za pomoca lewej manetki w ustawienia "komputer" tzw.. przebieg dzienny można wyzerować, ale "pdróżnego niestety nie i ciągle widzę go nad przebiegiem całkowitym. Jak pomożecie będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry, dzień dobry! 
mam na imię Bartek i przyszedł czas na kolejne Audi w moim życiu. Tym razem pora na A4 B7.

Miło mi tu gościć.

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć mam na imię Krzysiek,od miesiaca jezdżę audi Q5 8R z 2011r.

Opublikowano