Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Paweł. Na chwilę obecną użytkuje Q5 i Q7. W planach przesiadka na wymarzone A8. Pozdrawiam wszystkich fanów najlepszej marki na świecie.

Opublikowano

Witam, jestem Wojtek, właśnie kupiłem audi a3 8v sedan 2017r 1.6tdi, wcześniej miałem już dużo aut z koncernu vag w tym kilka audi. Pozdrawiam :D

Opublikowano

Cześć mam na imię Piotr i jestem z województwa Lubuskiego.Wlasnie stałem się posiadaczem Audi Q7 3.0tfsi z 2012r.

Opublikowano

Cześć,  mam na imię Tomasz. 

W końcu doczekałem się swojego AUDI  Q5 2.0 tfsi z 2018 r.

Czas poznać bliżej świat AUDI.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Piotr, jeżdżę aktualnie Alfa Romeo Giulia Veloce, ale rozważam przesiadkę na Audi RSQ3 Sportback. Liczę na znalezienie tutaj wartościowych informacji o tym modelu, ciekawe jestem Waszych doświadczeń! 

Pozdro! 

Opublikowano

Hej hej witam wszystkich nazywam się Artur jestem z okolic Warszawy od niedawna stałem się posiadaczem Audi A3 2.0 FSI :) 

Opublikowano (edytowane)

Witam.. audi w LPG a4 b5 s line 2.4 v6 165km rocznik 2000

Edytowane przez arturjot
Opublikowano

Witam. Nazywam się Bartek. 

Od dwóch lat jestem posiadaczem Audi A6 C5 1.9TDI. 

Pochodzę z woj. lubelskiego. 

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 

Opublikowano

Witam wszystkich

Od niedawna spełniło się moje mażenie Audi Q5 Quatro, ale nie obyło sie bez kłopotów czasowych oraz łamigłówek z naprawą elektryki

Opublikowano

Cześć. Jestem Michał pochodzę z Torunia i przemieszczam się Audi A6 C6 3.0 (BMK) Avant. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

witam,

mam na imię Bartek,

od dwóch miesięcy posiadacz Audi Q5 z roku 2010 

2.0 TDI Quatro 170KM

mieszkam w WLKP

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Robert.

Audi A6 c7 mam od miesiąca.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników,