Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Sebastian , Małopolska , obecnie posiadam Opla Insignie , w najblizsztm czasie zmieniam na Audi Q5 , pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć wszystkim. Właśnie stałem się posiadaczem Audi q7 3.0 tdi. Mam nadzieję, że będę miał z niej pociechę a w razie problemów uzyskam tutaj niezbędna pomoc. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam, mam na imię Sławek jestem z centralnej Polski posiadam aktualnie audi q5 i chciałbym dzielić się informacjami na tym forum 

Opublikowano

Witam wszystkich !

Mam na imię Mariusz, jestem z woj. małopolskiego. Obecnie poruszam się Audi Q5 2.0 TFSI z 2012 po FL

Opublikowano

Witam posiadam od pewnego czasu audi A4 B7 i chcę je doprowadzić do konkretnego stanu, lecz wymaga to jeszcze czasu i pieniędzy.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

Od wielu lat jeżdżę tylko audikami:

1. Coupe Quattro 136 km potem zrobione na ok 190 km

2. 200 Quattro 230 km

3. A4 b5 1,8t - 18 lat w rodzinie

4. TT 2,0 TFSI 200 km

5. Teraz świeżo kupiłem A6 2.0 tdi, a dla córki szukam a4 b7 1,8t

Także chętnie poczytam/posłucham doświadczonych kolegów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam Wszystkich

Jestem z Krakowa , posiadam A4 2,0 TDI z 2010 roku o przebiegu 147000, chce przesiąść się na Q3 z 2016 roku 2,0 benzyna, auto po wypadkowe szukam rysunków mocowania pasa przedniego

Opublikowano

Cześć,

Maciek z Warszawy. Jeżdżę A6 C8 40TDI quattro w sedanie z 2019 roku. To pierwsze audi w mojej ponad dwudziestoletniej historii samochodowej. Użytkownikiem tego egzemplarza stałem się trochę przez przypadek ponad rok temu, ale polubiliśmy się i zapowiada się, że jeszcze razem pojeździmy :)

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Robert od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A6 C7 :)

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Dobry wieczór wszystkim