aras Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam )Mam na imię Arek ,Kupiłem a6 2007 2.7 quatro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyoka Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam serdecznie. Mam na imie Norbert. Posiadam Audi A4 b7 z 2007 roku 1.9 tdi avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paker777 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 witam jestem posiadaczem a6 1.8t sedan 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siersciuch82 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam wszystkich Od pół roku jeżdżę Audi A4 Avant 1.9 diesel.Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 witam,mam Na imię Damian.Jestem z woj opolskiego.Jak narazi jeżdżę audi a4 b7. W pełni jestem z tego samochodu zadowolony.Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus4 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus4 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam jestem Marek, woj. śląskie.Posiadam A4 B6 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jando Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam,Mam na imię Janek i jestem świeżym posiadaczem Audi A4 Avant 2006r. Postaram się być przydatnym na tym forum.Pozdrawiam,Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal03144 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam , jeżdzę od miesiąca A4 B6 1,9 TDI z 2004 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitcz777 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzień dobryJestem Piotr.Obecnie jeżdzę PKP i autem firmowym.Zamierzam wyposażyć się w prywatne auto marki AUDI model A3, rocznik '99-'02.Jeśli ktoś ma info co do pewnego autka to proszę o informację.Budżet do 20tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek05 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam... . Jestem Zenek. Jeżdżę A4 b7 Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laguna Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, od tygodnia jestem posiadaczem audi A4 B7 Avant 1.9 TDI 2005 r.. Auto jest piękne. jeździ rewela.Tomek Wwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu79 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Cześć mam na imię Krzysiek od 7 miesięcy jeżdżę A4 B7 2.0 TDI. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathers Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam! Jestem z Zielonej Góry.Mam Audi A4 B6 z 2002rPozdrawiam Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4__B7__2005 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radsan Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witamy:) od niecałego roku mamy a3 w dieselku 97r. jesteśmy z Gdańska,i tak na przemian tu zaglądamy trafiliśmy tu z polecenia klubowicza a3-clubu. I zostajemy napewno ! POZDROWIENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM_25 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM_25 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM_25 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 witam, pisze z lubelskiego jeżdżę a6 c5 w sedanie i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzas Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam forumowiczów. Jeżdżę A6 Allroad 2.5 TDI. Jestem z tego auta bardzo zadowolony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeoo25 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 witam serdecznie... Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem audiczki Mam nadzieję, że nie będę upierdliwą osobą na forum Bardzo cenie sobie pomoc innych ludzi i sam również lubię pomagać Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxB7 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam wszystkich. Od tygodnia jeżdżę a4 b7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavwul Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam, mam na imie Mateusz, od miesiaca jestem w posiadaniu A4 B5 z silnikiem AHU i zabojczymi 90PS pod maska, w bardzo nietypowym kolorze kanarkowym (LY1B) i wnetrzu o kolorze brazowym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek24 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam wszystkich od dziś jestem właścicielem Audi A4 2,0 TDI 2007r. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekn3 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam,Wlasnie stalem sie posiadaczem Audi A4Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi