babarian Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Witam mam na imie Marek. Pochodze z Zachodniopomorskiego i jeżdżę Audi q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleek2301 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Witam mam na imię Paweł, mieszkam we Francji. Jestem w trakcie szukania audi q7 3.0tdi. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzz Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Mietek jestem zainteresowany kupnem Audi szukam tutaj informacji użytkowników pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1965 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Witam, W najbliższym czasie nabędę AudiQ3 dlatego dołączam już dziś do grupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biir Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur99996 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) Witam mam na imie Artur od trzech lat jeżdżę audi A6C8 oraz tydzień temu zakupiłem żonie Audi A3 Pozdrawiam wszystkich Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Artur99996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coach1971 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam! Jeżdżę Audi A6 C6 kombi 2.0 tdi od 2013 roku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzior82 Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjalos Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Hej, mam Audi A4 B5 LIFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopawel Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Witam jestem Paweł od roku żona jeździ audi A2 1,4 TDI BHC. mam nadzieje że na forum znajdę wiele pomocnych kolegów :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały77 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Witam. Zapalony miłośnik Passata TDI ood dziś został władcą pierścieni. Audi A6 6 2.0TFSI. Witam wszystkich i pozdrawiam. Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Biały77 Dopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix_lama Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Mateusz Audi a4 b6 2.0 fsi awa multironic 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante1983 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Cześć wszystkim Q5 w posiadaniu jako 1 audi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys27 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Cześć, Jestem Rafał. Jestem z Białegostoku, mam Audi 80 b4 i Audi A4 B7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich na forum Mam na imię Tomek i od roku jeżdżę Audi a4 b9 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rynna83 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Siemanko. Jestem Marcin jestemz Gorzowa Wlkp, od dwoch tygodni posiadam audi a7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot cherry Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam...Pozdrowionka dla Wszystkich Posiadaczy 4pierścieni...Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esio Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Hej tu Sławek, witam wszystkich. Jeżdżę Audi A4B8 2.0 TDI S-Line i Audi A6C7 2.0 TDI S-Line. Mieszkałem kiedyś w Polsce, później Francja, Holandia, Anglia teraz Niemcy. Lubię dobre filmy, muzykę, stare winyle i Audii. Też zamki, twierdze, jakieś bunkry, podziemia, stare fortyfikacje, pola bitew i ogólnie historię. I bardzo mi się podoba Francja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustMatzy Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Witajcie, posiadacz A3 8V MY 2014 1.4 TSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggall Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Hej! Irek z Mazur. Mam audi Q5. Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackiezzz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Witam wszystkich, poszukuję Audi a3 8v 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekTTec Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Cześć wszystkim! Audi A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Witam Mam na imię Robert. Chcę kupić A6 C8. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolGdańsk Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Witam wszystkich kierowców Audi Mam nadzieje ze wspólnie uda nam sie rozgryzc nie jeden problem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini35 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 hejka z tej strony Piotrek woj Świetokrzyskie obecnie jeżdze Audi A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi