ketopl Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Cześć, Witam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojakers Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Hej. Łukasz z woj. małopolskiego. Audi A4 B7 1.8T Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerrard Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Witam Wszystkich. Michał z woj. lubelskiego. Audi A3 8V 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightwissh Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 cześć, zaczynam przygodę z A6 C8 40TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animag Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Cześć, witam wszystkich użytkowników. Właśnie zostałem posiadaczem A4 B7 w silniku 1.8T :-) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianW Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Witam wszystkich użytkowników z tej strony Adrian woj dolnośląskie Q5 80A 2.0 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMati Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Siemka. Tarnów i okolice. Jestem świeżakiem z audi. Od paru dni stoi przed domem A4 B7 1,8T 2007 i już mam zagwozdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny_tdi Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania2444 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Siemka jestem Ania. Od niedawna posiadaczka A4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Cześć Mam na imię Wiktor - jestem z łódzkiego Obecnie posiadam: - Audi Q7 3.0TDI - BMW 330Ci - Opel Corsa D Ku Siedem ma być wozem rodzinnym na lata, ponieważ pojawił się nowy członek rodziny. Do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek78 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Cześć Wszystkim, jestem tu nowy jak i moje A3 8v1 1.6 tdi i będziemy czerpać wiedzę.... za co z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojojojo Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Mam na imię Piotrek i jestem posiadaczem Audi A5 8T Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiks Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Cześć, nazywam się Kamil, jestem z okolic Rzeszowa. Kiedyś miałem A4 b6 2.5 tdi, aktualnie q3 2.0 tfsi sprowadzoną z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozda Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Cześć Witam i pozdrawiam Klubowiczów. Mam na imię Jacek, mieszkam w Kielcach. Przesiadka z Mercedesa c-klasa na Audi Q5, póki co banan na twarzy i wierzę że tak zostanie. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na Kolegów i czerpać z Waszej wiedzy. Jeszcze raz pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B8BDG Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Grzesiek, miasto Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie, od 3 dni jeżdżę A4 B8 2.0 TDI automat z 2009 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsner1993 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Witam jestem świeżym posiadaczem q5 fy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek19626 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Mam na imię Wojtek i od 6 lat jestem właścicielem Audi A2. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubcio Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Cześć mam na imię Robert. Od wielu lat jeżdzę Audi. Od tygodnia A8 D5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiżęLipki Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Witam. Jestem fanem marki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafbag5 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Hej. Rafał, jeżdżę q5 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
513m4 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Siema, czemu nie mogę czytać żadnych tematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejnymarek Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam . Od niedawna jestem posiadaczem Audi A3 8P, 1,6 benzyna, które użytkuje żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpm909 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 cześć, Piotr - od niedawna posiadacz Audi A5 8T 2.0 CAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1337 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Cześć, Mam na imię Mateusz. Posiadam Audi A4 B5 1.8T APU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemarkiepski11 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Cześć, mam na imię Waldek. Jestem posiadaczem A4 B7 1.8T BFB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi