ogioldzik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Witam. Z tej strony Marek ze Śląska. Jeżdżę Audi A4 B7 1,9 TDI. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdzioOsmiornica Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Witam z tej strony Janek z Wałbrzycha jeżdżę a3 8p 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3MP Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf81 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 witam wszystkich uzytkowników audi mój nowy nabytek to audiQ5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej S Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Witam wszystkich. Jeszcze nie jestem właścicielem żadnego Audi, ale przyglądam się zakupowi elektrycznego Audi Q8 Sport back i w związku z tym próbuję znaleźć instrukcję obsługi w języku polskim. Mam ją w języku angielskim, ale wolałbym również w języku polskim. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek64 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Mam na imię Leszek. Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem audi Q5 i dopiero się go "uczę", dlatego mam nadzieję, że w tym miejscu zdobędę wiele cennych informacji i porad. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNA J Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! dzień dobry jestem użytkownikiem Audi A3; super autko; obecnie kupujemy Audi a4 b6...i potrzebujemy instrukcję w języku polskim...Audi to moje najlepsze do obecnej chwili auto....ale marzy mi się Audi TT POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati00000 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Cześć. Śmigam starym ale jarym a4 b6 2.0. dołączyłem na forum aby skorzystać z waszej pomocy odnośnie napraw auta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajneQ Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Siemaneczko, Śmigam a4 b6 1.8t avant, lubie modyfikować go i dodawać wiele usprawnień dla siebie I tak b6 nadaje sie jako mini camper testowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYSZTOF AUDI Q 5 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 WITAM POSIADAM AUDI Q5 ROK 2011 2.0 TDI 143KM QUATTRO POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven28 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Witam Serdecznie, jestem nowym użytkownikiem pojazdu Audi. Dotychczas użytkowałem samochody dalekowschodnie - mam nadzieję, że za pośrednictwem Szanownego Grona, sporo się dowiem, nauczę a także znajdę odpowiedzi na moje ewentualne pytania, rozterki (które jednak mam) związane ze zmianą tak dla mnie istotną. Jeszcze raz Witam Wszystkich i pozdrawiam. Ps. Audi A3 Sportback Advanced 40 TFSI quattro S tronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariola121 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam. Mariola. Od niedawna użytkowniczka audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darqo Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Q5/diesel/170KM i oczywiście mam nadzieję że taki będę dość długo (szczęśliwy). Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J50CNJ Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Piotr ,mam 50 lat, i od 25 lat mieszkam w UK.Od ubiegłej soboty Jestem właścicielem Audi A6, S line, C7, 2.0TDI 190KM z roku 2015.Sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czanczanek Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Witam jestem Kamil, jeżdżę Audi a3 8P sportback z 2007 roku Mam nadzieję na zgrana współpracę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu3110 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Siemka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomim64 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Witam wszystkich z tej strony Jacek, jeżdżę audi a6 c5 z 97r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechjaro Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Witam wszystkich użytkowników klubu. Mam zamiar zmienić autko na Audi Q5 i szukam pożytecznych informacji. Pozdrawiam Lech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casper255 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Witam jako świeży posiadacz Audi a4 b6 1.8t quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uparciuch Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Siema, obecnie uzywam Q5 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorba66 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Witam serdecznie użytkowników Forum. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDT Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlin Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Cześć. Jeżdżę Audi Q7 4l. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorius Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Cześć, Od lat jeżdżę Audi A4, aktualnie starym 2005 B7 1.9 TDI Sedan S-line 116 @ 140 KM. Przymierzam się do zmiany na B9 w tym roku i z chęcią skorzystam z wiedzy użytkowników tego forum. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi