Monika Piwko Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Witam mam na imię Monika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv6 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1971 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego dzień dobry. jestem posiadaczem A7 i chcę się poduczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazo211 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frodo Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Cześć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcol Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crispos Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Cześć Tomek z tej strony, właśnie płynie do mnie Audi Q5 2.0TFSI ze stanów, tak więc jeszcze trochę poczekam na swoje Audi ale na forum już sobie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialasu Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Czołem! Jestem świeżym właścicielem Audi A4 B9. Pozdrowienia z Pomorza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes23 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Nazywam się Andrzej i od trzech tygodni jestem posiadaczem Audi a4 b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arass1979 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławczan Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Cześć, posiadam Audi A3 8y sportback 2020, wcześniej jeździłem Audi A3 8p sportback 2005. Tak jestem monotematyczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubra1111 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Cześć nazywam się Kuba, właśnie zostałem posiadaczem Audi A3 8y 35TFSI Sportback S-tronic S-line Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rqzia Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Siema;) Audi Q5 2.0Tdi z 2011 Pozdrawiam całą ekipę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebas14 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Witam serdecznie. Nazywam się Marcin. Audi Q 7. Edytowane 11 Lutego przez grebas14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adixon Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniell3k Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego WItam , Jestem Adrian, Od ponad dwóch lat jestem posiadaczem Audi a3 8l 1.6 B+G. Liczę na to, że dzięki forum, uporam się z każdym problemem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukss Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Czołem. Łukasz WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolarek123 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam jestem Damian Jeżdżę audi A6 c8 35TDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomdem Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam , zarejestrowałem się na forum bo moje q5 2.0 tdi z 2018r. coraz częściej łapie różnego rodzaju awarie. Licze na to że znajdę tutaj chociaż część odpowiedzi na nurtujące mnie pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grażynka Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam Wszystkich Audi - entuzjastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerkiz Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Cześć Wam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory 2828 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Josephtet Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego отливание воском приворот https://vipmagiya5.wordpress.com/2024/02/11/25-samix-silnix-privorotov-na-lyubov-muzhchini/ вопросы священникам о приворотах Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwia.123 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meister.alek Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Czołem wszystkim! Nowy posiadacz a6 c8 spod Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi