seba5203473 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam posiadacz audi a6 c4 1.8 adr pro-line. Mam pytanie do grupowiczów wiadomo adr przy tej masie nie jedzie i myśle żeby we wrześniu wziąć się za swapa ma 1.8T aeb. Czy robił ktoś podobny swap, na jakie koszta się przygotować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baalzag Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam mam na imię Damian i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0 45 TFSI w S Line, rocznik 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhoblhhep Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca I was in reality itching to treat some wager some money on some sports matches that are circumstance auspicious now. I wanted to allow in you guys identify that I did twig what I reckon with to be the best site in the USA. If you poverty to confound in on the exertion, check it minus: [url=https://pokeronline.guru/online-gambling/]online sports gambling[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SylwekP Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witam, Mam na imię Sylwek, do tej pory jeździłem Vectrą C a ponieważ autko już leciwe (chociaż dobrze służy) to uzupełniłem flotę o Audi A6 w wersji C8 z 2 litrowym dieslem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidSilesia Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia WItam wszysykich Jestem szczęśliwym posiadaczem a4b9 w Avancie 2.0tdi 150km. Wcześniej posiadałem Forda Fusiona '14 240km. Pozdrawiam z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek friman Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlandoo Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witajcie Jestem Bartek i jeżdżę Q5 2.0 TFSI 2015r Jestem że Śląska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-dudu Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witam! Właśnie kilka dni temu stałem się (mam nadzieję) szczęśliwym posiadaczem Q7 jestem z Gdańska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekwawa Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witam. Od Miesiąca mam nowe Audi Q5 rocznik 2024. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hafun Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1801 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak77 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia witam Państwa serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi007 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Hej. Jestem użytkownikiem dwóch pełnoletnich Audi. Teraz przyszła kolej na następne auto z czterema pierścieniami na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jprusin Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Hej, jestem posiadaczem Audi Q5 2.0 TFSI 2023 rozpoczynam swoją przygodę z tą marką mam nadzieję że Wasze doświadczenie i cenne porady pozwolą mi uniknąć wielu błędów w eksploatacji auta. Mam na imię Jerzy mieszkam w woj.pomorskim. W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio26 Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Andrzej. Właśnie co zakupiłem wymarzoną Q5 w dieselu , co prawda używana, ale przyjemność z jazdy przednia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzaudi Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Melduję się nowy użytkownik Audi A3 rocznik 2023 1.0 Tsi manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kynia Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam wszystkich,mój AUDI to Q5 którym jeżdżę od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_1971 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam, z tej strony Piotr, jestem tu nowy tak samo jak moje Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekprz Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam. Jestem Mirek i od dnia dzisiejszego posiadacz Audi Q3 1,5 '23, a kiedyś również posiadacz b3, b4 zarówno sedan, jak i kombi. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMaxx Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam, Od kilku lat użytkownik A6 c6 3.0TDI ostatnio przesiadka do A8 4.2 TDi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaK Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witam, jestem posiadaczem Audi A3 2004 diesel 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytelak Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witam wszystkich !!!! Nazywam się Marek, jestem posiadaczem AUDI A4 B9 Avant z 2017 roku. Mam nadzieję że znajdę tutaj duuużo informacji. Pozdrawiam wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys2001 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia witam serdecznie wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi201533andro Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Cześć mam n imię Remigiusz , jestem w posiadaniu od 4 lat Audi a8 d3 4.2 tdi z 2007 roku i mam nadzieje ,że znajde tu dużo wskazówek na temat mojego auta . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo321 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Hej ! Mam na imię Piotrek. Jeżdżę audi a5 sportback 2010 180km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi