djsewek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam mam na imię Seweryn, mieszkam w Irlandii.Od 2 tyg. jestem posiadaczem Audi A4 b6 w dieslu 1.9 o mocy 130km.Póki co jestem b. zadowolony.To moja pierwsza wizyta, jak i pierwszy post na tym forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, jestem shogi. Mam Audi A4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodlak Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam Mam na imię Sławek. Moje autko to A6 C5 sedan 2.7T AJK 230KM Quattro. Szukam na forum znawców tematu podmiany seryjnych IC na te z RS4...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkowaty Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 cześć, Mam moje piąte audi od dwóch lat (prawie... miesiąc mu brakuje)Skoro piąte, to zamiast A4 wybraliśmy piąte...Chyba zmienię na kieś GLK, albo X3, bo Volvo nie wchodzi w gręBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golfsztrom Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, jestem po raz pierwszy na forum Audi ponieważ dopiero kupiłem Audi A6 1.8T z 2000r. Wcześniej był golf 3, BMW 318 i Opel Vectra. Mam nadzieję że znajdę tutaj dużo wiadomości o moim aucie i będę mógł służyć forumowiczom swoją wiedzą. Pozdrawiam wszystkich zalogowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue466 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam.Jestem posiadaczem Audi A4 B7 i poszukuję instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, pierwszy raz na forum. Audi a4 b7 avant 2,0 rok 2006... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam,mam na imię Adrian- od paru dni jestem posiadaczem audi a4 b6 avant, rocznik 2004. Mam nadzieję, że na forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.pozdrawiam z Krakowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_t Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witajcie mam na imię Wladyslaw i jestem posiadaczem od kilku dni audi a4 avant b6 1.9TDI 131KM automat i mam nadzieję na wymianę informacji na temat naszego autka.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej0088 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Siema jestem Błazej od tygodnia śmigam a3 2004r w dieselku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacekp2 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cześć witam ! fajnie, że jest takie forum gdzie można pogadać o naszych ulubionych furach. Pozdrawiam wacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Time-A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam nazywam Marekod roku jezdze audi A4 Avant w dieselkupozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spekulos Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam, Audi A4 B6 AVANT 2003r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strag_daniel Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam panów.Jestem nowy na tym forum.Audi a4 b7 2006 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micbad Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 2,0T 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi a6 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam - nazywam się Wojtekjestem posiadaczem audi a6 c5 1.8T Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam jestem marco obecnie przebywam w Itali jezdze audi a6 c5 avant 2004 rok 180 KM.pozdrawiam wszystkich forumowiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cześć jestem Darek naprawiam audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorge Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam jestem gorge obecnie jezdze audi a6 c5 avant 2003 rok180 KM.pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam - nazywam się Witekjestem posiadaczem audi a4 b7 2.0 tdi Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin92 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czesc wszystkim audi maniakom, jezdze dosc starym, ale potrzciwym audi 80 2.0i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich audi maniaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxlmaly Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witamAndrzejaudi a4 b61,9tdi kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_prv Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C6 i Audi A4 2001 Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukaniu1 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Audi a4 b7 2.0 tdi avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi