Bajdon Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Dzień dobry W chwili obecnej posiadam Audi A4 B8 benzynie avant i napędem quattro. jestem z Wrocławia Pozdrawiam Cytuj
Rafalo Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Jestem nowo upieczonym posiadaczem Audi Q5 55TFSI e z 2020 r. woj. Łódzkie Cytuj
SlaV0 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Witam serdecznie! Jestem Sławek i posiadam obecnie (jeszcze) Audi A3 8T z 2005 roku. Szukam czegoś z przedziału A4-A5 więc i w tych tematach będę zadawał pytania Pozdrawiam! Cytuj
Ania_AZ Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Cześć. Ania od niedawana posiadam Audia A3 - 2023 rok Cytuj
zack922 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Czesc, Art z A3 8P, szalone 1.4 TSI. Cytuj
Tomo A3 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Hej. Jestem Tomek mam 42 lata jestem z Dolnego Śląska okolice Złotoryja. Posiadam Audi S3 8v 1.4 tfsi z 2014 r. Pozdrawiam Cytuj
slawek_88 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam na forum. Audi a4 b9 sedan Cytuj
audi9226931261 Opublikowano Sobota o 11:14 Zgłoś Opublikowano Sobota o 11:14 Witam! Bardzo chciałbym aby zakaz samochodów spalinowych od 2035 został odwołany. Co można z tym zrobić? Najlepiej nie kupować samochodów elektrycznych. A więc bardzo chciałbym abyście nie kupowali samochodów elektrycznych, bo kupując je przyczyniacie się do zakazu samochodów spalinowych a jeśli kupujecie spalinówki to zakaz musi być przesunięty. Bardzo chciałbym abyście Wy też pisali różne teksty aby protestować przeciwko temu zakazowi. Cytuj
Adam1973 Opublikowano Niedziela o 06:53 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 06:53 Witam. Adam, Nowy Sącz. Posiadam Q7 i jest to moje pierwsze Audi, pozdrów. Cytuj
marslo Opublikowano Niedziela o 07:06 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 07:06 Witam wszystkich, nazywam się Mariusz. Od 2021 jeżdżę audi TT MK2 2.0 TFSI BWA, 6 stopniowa skrzynia manualna FWD. Do zobaczenia na forum! Cytuj
mariusz1990 Opublikowano Niedziela o 12:58 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:58 Siemka mam na imię Mariusz nowy na forum obecnie jeżdżę Audi S5 w przeszłości wiele innych modeli Cytuj
Mariano666 Opublikowano Niedziela o 22:07 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:07 Witam wszystkich, Jestem "nowym" członkiem tego forum. stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 2.0 TDI i chcialbym skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia w eksploatacji tego świetnego auta. Pozdrawiam serdecznie Mariano Cytuj
lisu Opublikowano Wtorek o 09:56 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 09:56 Witam serdecznie, od niedawna jeżdżę swoim pierwszym audi (q3rs), pozdrawiam Cytuj
Seta1980 Opublikowano Wtorek o 11:04 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 11:04 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 2023rok pochodzę z Warszawy Cytuj
MSs Opublikowano Wtorek o 17:31 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:31 Witam Jeżdżę audi A6 ale szukam innego modelu. Jestem z centralnej Polski. Cytuj
wujarek Opublikowano Wtorek o 18:57 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:57 Witam wszystkich forumowiczów, jeżdżę obecni Q5 i jestem scyzor Cytuj
lortom Opublikowano Środa o 17:19 Zgłoś Opublikowano Środa o 17:19 Witam wszystkich, Jestem Tomek, mieszkam w małopolsce. Sprowadziłem ze Stanów A6C8. Poszukuję instrukcji obsługi po polsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi