Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry

W chwili obecnej posiadam Audi A4 B8 benzynie avant i napędem quattro.

jestem  z Wrocławia

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, Jestem nowo upieczonym posiadaczem Audi Q5 55TFSI e z 2020 r. woj. Łódzkie

Opublikowano

Witam serdecznie! Jestem Sławek i posiadam obecnie (jeszcze) Audi A3 8T z 2005 roku. Szukam czegoś z przedziału A4-A5 więc i w tych tematach będę zadawał pytania :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej. Jestem Tomek mam 42 lata jestem z Dolnego Śląska okolice Złotoryja. Posiadam Audi S3 8v 1.4 tfsi z 2014 r. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam na forum. Audi a4 b9 sedan

Opublikowano

Witam! Bardzo chciałbym aby zakaz samochodów spalinowych od 2035 został odwołany. Co można z tym zrobić? Najlepiej nie kupować samochodów elektrycznych. A więc bardzo chciałbym abyście nie kupowali samochodów elektrycznych, bo kupując je przyczyniacie się do zakazu samochodów spalinowych a jeśli kupujecie spalinówki to zakaz musi być przesunięty. Bardzo chciałbym abyście Wy też pisali różne teksty aby protestować przeciwko temu zakazowi.

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Mariusz. 

Od 2021 jeżdżę audi TT MK2 2.0 TFSI BWA, 6 stopniowa skrzynia manualna FWD.

Do zobaczenia na forum!

Opublikowano

Witam wszystkich,
Jestem "nowym" członkiem tego forum. stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 2.0 TDI i chcialbym skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia w eksploatacji tego świetnego auta.
Pozdrawiam serdecznie
Mariano

Opublikowano

Witam serdecznie, od niedawna jeżdżę swoim pierwszym audi (q3rs), pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jeżdżę audi A6 ale szukam innego modelu.

Jestem z centralnej Polski.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem Tomek, mieszkam w małopolsce. Sprowadziłem ze Stanów A6C8. Poszukuję instrukcji obsługi po polsku.