kozub Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wita Was Marcin mieszkam sobie w woj dolnośląskim i obecnie "ujezdzam" A4 B7 roku2006 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam wszystkich Od tygodnia jestem szczesliwym uzytkownikiem audi a6 c5 2.8 w sedanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asan Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Wszyskich. Od niedawna jestem posiadaczem A4 1,9 TDI.Pozdrawiam. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hkqp0gy8 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 WitamMam na imie Mateusz. Jestem z okolic wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzooff Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam wszystkich!Dziś stałem się posiadaczem pierwszego w mojej "karierze" Audi i z pomocą google trafiłem właśnie tutaj.Jeśli chodzi o dane, to Warszawa, czerwone A4 Avant B7 1.9TDI. Na razie jestem bardzo zadowolony. Oby tak dalej.pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopikxda Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam w naszym gronie mając jednocześnie nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem Pozdrawiam Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek19i Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam posiadam audi a4 Avant z 2004 roku 1.9tdi 130 km bardzo dobre autko:)pozdramiam i mam nadzieję że będe pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steczu26 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpl1992 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam nazywam sie Przemek,obecnie jeżdze Audi a4 B7 .Jest to bardzo fajne autko i mysle ze w przyszlosci tez bede jezdzil autami tej marki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise1313 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 witam w szanownym gronie audi maniaków...mam na imię zbyszek i od niedawna jeżdżę audi A4 1.9 tdi 115 s-line.wcześniej cieszyłem się jazdą w mojej ukochanej niuni 80, która nigdy mnie nie zawiodła niestety musiałem się z nią rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Siemano, jestem Bolec lubie ogórki kiszone i Audi.Mojom Audiczke mam od ponad roku i właśnie się zorientowałem że muszę wymienic rozrzand, masakra skąd ja wezmę tyle kasy ;pPozdrawiam wszystkich p.s.: sorka za ortografię i gramatykę ale w szkole wolałem myśleć o Audi niż siem uczyć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi_arczi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Artur. Obecnie jestem posiadaczem A4 z 2004 w kombi 1.9 85KW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali81 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam jestem alina, kiedyś jeździłam audi coupe 100,potem ford eskort, obecnie mam toyote ravke4.Z wszystkich samochodów byłam zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman2205 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam serdecznie Od roku jestem właścicielem Audi A4b7 2.0tdi AvantPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avarus Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam z Krakowa!Jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 b6 Avant 1,9 tdi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luczek Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Wszystkich !Mam na Imię ŁukaszMam Audi A4 B7 z 2005r. 2.0 sedan Super Bryka. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
james2 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam wszystkich mam zamiar kupić AUDI A4 B7 interesują mnie nieawodne wersje silikowe tego modelu w TDI CR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerim9 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam mam na imie mirek jezdze Audi A4. 2.0 tdi 2007r.. pozdrawiam wszystkich. heyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Witam wszystkich...Jestem dość świeżym posiadaczem audi a4 b6 z 2002r. Świeżym gdyż zakupiłem ją około pół roczku temu, mam na imię Artur i jestem z okolic Rzeszowa. Mam nadzieję że razem z kolegami forumowiczami będzie nam się pozytywnie współpracować i dzielić się wiedzą.Pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2011 przez Artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmaj61 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich! Jestem z Gdyni ! Moje Audi to A8 2.8 z 1995 roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz v8 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz v8 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam serdecznie, Bartosz 24 lata Audi Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam ... Jestem MAKS....Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7 2.0tdi AvantPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colab Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Wtam, chce tylko instrukcje... Edytowane 2 Lipca 2011 przez colab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak3023 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich fanatyków audi...Jestem Paweł od roku śmigam audi 90.Świetna bryka i ten silnik 5 garów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi