rur5 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich!jestem "nowy" witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casper751 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrwirus Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 6 Lipca 2011 przez mrwirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrwirus Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek12322 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Wszystkich mam na imie Maciej i od tygodnia jestem posiadaczem audi a4 i mieszkam w Zamosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOTTI82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 WITAM WSZYSTKICH AUDI-MANIAKÓW !!!Z TEJ STRONY DOMINIK / MAŁOPOLSKA / SZCZĘŚLIWY POSIADACZ AUDI A4 B6 KOMBICO PRAWDA DOPIERO OD 4 DNI DLATEGO TEZ POSTANOWIŁEM DOŁĄCZYĆ DO RESZTY I W RAZIE ( ODPUKAĆ ) PROBLEMÓW SKORZYSTAĆ Z WASZEJ POMOCY !!! A MOŻE JAK SIĘ LEPIEJ ZAPOZNAM ZE SWOIM WOZEM I TUTEJSZĄ STRONKA POMOGĘ KIEDYŚ I JA TAK ZE RAZ JESZCZE WITAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel755 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich. Jestem od 2 dni szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 1,9 tdi i powiem że jestem pod wielkim wrażeniem tego samochodu jednak dalsze oceny dopiero po przejechaniu paru kilometrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawis87 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, jestem Marcin i od miesiaca jeżdże audi a4 b6 1,9 TDI Avant 2002r.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek200 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 siemawitam wszystkich posiadaczy AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna555 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vador Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam serdecznie,Obecnie przebywam w UK (Exeter - Devon) Od 3 lat jezdze A4 B7 Avant z 2005r. Dla mnie to cos wiecej niz tylko samochod. Do niedawna autka nie dotykal nikt tylko i wylacznie Audi Service.Teraz lubie pogrzebac samemu, dlatego szukam pomocnych informacji na forach i licze na wymiane doswiadczen.Pozdrawiam obecnych i przyszlych wlascicieli AudiDawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr3K Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam,Nie jestem posiadaczem audi, natomiast jestem posiadaczem samochodu pod wieloma względami bliźniaczego do A3 - czyli Seata Toledo z roku 2002, z silnikiem BCB (1,6l 16V 105KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebjohn Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Witam Seba Audi A4 1,9 TDi 2006rPozdarwiam Edytowane 7 Lipca 2011 przez sebjohn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsons77 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 hej, nazywam sie Tomek i jezdze A4 B6 Avant z 2004r.Witam Wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek1 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam. Mam na imię Darek. Mieszkam w Kielcach. Jestem posiadaczem A3, 2003 rok. 2TDI, 140 KM, 88 tys. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterkozi Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam wszystkich!Jestem Kamil od pół roku jeżdżę AUDI A4 b6 1.9 tdi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golba25 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam wszystkich nazywam sie lukasz ciesze sie ze jest takie forum jak tu mozna sie zawsze czegos dowiedziec pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekw Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 witam wszystkich.mam na imie mirek,mieszkam w niemczech.posiadam a6 allroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko66 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam wszystkich!Jestem nowym użytkownikiem forum, nowym nabywcą porządnego samochodu jakim jest audi b6 1,9 tdi i z niecierpliwością czekam na przeglądanie tematów pojawiających się na forum. Mam nadzieje na długą i bezawaryjną eksploatacje mojego samochodu.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny15 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam Wszytskich.Marcin posiadam A4 Avant 1.9D 131 km Srebrną lalunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIODO Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam wszystkich jestem PIOTREK z pomorza od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 w kombi w czarnej perle rocznik 2002 pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokoLoko Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam AudiManiaków A4 B7 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio_A6 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam nazywam się Radek Niedawno nabyłem Audi A6 myślę jak na razie, że to był dobry wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murillo Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 SiemaAudi a4 b6 2004r 1,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek071976 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Jestem Sławek, posiadam od miesiaca Audi A4 B7 2007 1.9 TDI 116 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi