yaraso Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, mam na imię Jarek. Jeźdzę piękną A3 Sportback. Pozdrawiam wszystkich kierowców i życzę szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balk2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam Jestem świeżo upieczonym włascicielem A5 C5 avant 2,5 tdi Mam nadzieje ze znajde na tym forum przydatne informacje a z czasem i sam bede mogl pomoc innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawomirzdunek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam wszystkich,jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 z W-wySławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawetaxi Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 hej, prywanie jeżdżę a4, zawodowo autolawetąjeśli ktoś potrzebowałby kiedyś (auto)pomocy - dla posiadaczy audi mam 10% rabatu na przejazdy po Warszawie i okolicach.Dla przykładu transport auta osobowego ze sprawnym układem jezdnym na terenie warszawy bez limitu kilometrów to koszt jedynie 150zł netto.Dla Was będzie to 135złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam. Grzsiek Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskjet Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zub3r3k Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witamjestem posiadaczem audi a4 z roku 2007 diesla o mocy 170km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer21 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam!! wszystkich forumowiczów Kris ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskorka Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markson Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 MarekAudi A4Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin80 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 WitamMam na imie Marcin i jestem mieszkancem Czanca.Od tygodnia jestem posiadaczem samochodu A4 B6.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiAK Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam wszystkich,Nazywam się Arek, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 kombi z 2005r od przedwczoraj , tj. 14.07.2011 Coś więcej..hmm dodam w profilu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel20let Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mulak Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam na imię mam Maciej i jestem posiadaczem a4 (b6) kombi 2002r od wczoraj :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattwoolf Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Siema! Nazywam sie Mateusz! Od niedawna jestem posiadaczem A3 8P 1.9 tdi '05 S-line.postanowilem sie przyłaczyc poniewaz wujek google wiele odpowiedzi na moje pytania znajdywał właśnie u was .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelso121 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) witam wszystkich na imie mam Marcin wlasnie 2 dni temu stalem sie posiadaczem Audi A3 2,0tdi 2006rpozdrawiam Edytowane 17 Lipca 2011 przez kelso121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audii Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Siema dawid pozdro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zanio Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Audi A3 8Ppozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi_fan Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A4 B7 8Fpozdrawiam wszystkich forumowiczow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolj Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Karol A3pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinciol Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam administarcje i uzytkownikow tego forum .Jestem laikiem w temacie motoryzacyjnym i licze na pomoc ze strony tego forum .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soil Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam!Jestem użytkownikiem A4 od ponad 2 tygodni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacon Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam wszystkich Jestem nowym nabywcą Audi B7 2007 2.0 TFSI Quattro Sline wersja Kanadyjska. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesolyjacek Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 witam wszystkich lubuskie pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdanon84 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 witamDamian audi a3 1,9 tdi 04r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi