elvis007 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 WitamDamianA3 8LPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taysong2 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Siemka!Pierwsze auto, A4 avant 1,9 tdi 130KM. Piękno i wygoda.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palooh Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam!Z tej strony Tomek - kierownik A4Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Than Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 WitamWłaśnie stałem się właścicielem A4 B6Pozdrawiam użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek_1 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam wszystkich,jestem Raphael. Obecnie jeżdżę Audi A6 C5 Sedan 1,8T. Bardzo lubię to auto, chociaż nie raz trzeba było korzystać z pomocy forum by zdiagnozować usterkę Ale dzięki temu posiadam już jakieś doświadczenie w tym temacie i jeśli będzie taka potrzeba chętnie podzielę się zdobytą wiedzą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemens76 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam.Mam na imie Sławek,muwią na mnie Klemens.Jezdze S4 rok 2002.Jestem z Soltykowa koło Skarżyska-Kam.Obecnie mieszkam w Irlandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelk Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam wszystkich! Jestem Paweł i od pół roku jeżdżę Audi A4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toma2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 (edytowane) B-stok Tomasz witam!Mam A4 B7 2006 rok 2.0TFSI BUL 220 KM + quattro + tiptronik 6 biegowy. Skórki elektryczne, szyberek, 17", Edytowane 19 Lipca 2011 przez toma2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondie Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam jestem Pawel od 2 miesiecy jezdze audi a4 a 2008 roku (b8) 1.8 TFSI i jestem MEGA ZADOWOLONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusarstwo Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam, świeży nabytek A4 B6 AWX 2003 r., pozdrawiamwszystkichpodkarpackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achim1234 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam wszystkichteraz zacząłem jeździć Audi A4 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubalo85 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 WitamMam na imie Paweł. Od 4 lat jeżdze Audi a6 c5 110km. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy samochodu audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcintosh Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Cześć Wszystkim.Od wczoraj jestem posiadaczem A3 8P. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEK Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam!Jestem od niedawna posiadaczem A6 C5 z motorem 1,8T.Chciałbym dużo się dowiedzieć na temat tego auta, a widzę że dużo ciekawych tematów jest poruszanych na forum. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_79 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam wszystkich!Od niedawna posiadam A4 B6 avant i jestem bardzo zadowolony.Najwazniejsze to byc zadowolonym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxhooliganxx Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 od Dzisiaj jestem szczeszliwym posiadaczem audi a4 b6, mowia na mnie Diabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1975 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!witam i pozdrawiam wszyskich władców pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remet Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam!Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 1,8L 125 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam Wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysiek. Posiadam A4 B7 1.9 TDI z 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aviatik Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam,Jestem z Wawy, jeżdżę Audi A3 2.0 disel 170KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardos Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Uszanowanie dla całej społeczności.Już za kilka dni stanę się szczęśliwym piosiadaczem Audi A4. Wersja z 1995 r. 101 KM. Mam nadzieję, że mimo swych latek na karku pojeżdżę nim niecopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobas Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam Wszystkich ! Nazywam się Mateusz, jestem miłośnikiem samochodów od małego. Mam obecnie BMW, ale teraz chce kupić Audi R8. Pozdrawiam,Bobas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi