krzysiek108 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 witam mam problem z grzaniem przy włączonej klimie 19 stopni lew strona ładnie grzeja a prawa chłodzi miał z Was coś takiego ? pomóżcie rozwiązać problem
Jeżu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zrób primo adaptację silniczków sterowania nawiewami... Jak po tym nadal posypie Ci błędami ( nie zrobi adaptacji jak któryś silniczek jest "uwalony") to już będziesz który silniczek masz do wymiany i odzyskasz sprawność..
krzysiek108 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 masz na myśli podłączenie pod kompa?
Jeżu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Tak.... oczywiście.... dla przykładu miałem wyjazd ostatnio tescia a4 włączyłem klimę a tu zero nawiewu kotłuje się coś pod deska ale przez kratki nic nie leci. Jak wyłączyłem klimę wszystko działa (tylko gorąco dlatego AC chciałem włączyć) Dobrze ze miałem laptopa pod ręką zrobiłem dwa razy adaptację klapek i wszystko wróciło do normy Silniczek V113 się "zawiesił" takie uroki silniczków sterującymi klapkami... 1
Alko-maty Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Być może jeden z silniczków będzie wymagał także wymiany, ale to już sprawdzisz po diagnostyce komputerowej, podejrzewam że sama adaptacja klatek powinna tutaj spokojnie dać radę i pozbyć się problemu.
Jaro77 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Mam to samo tylko że u mnie nie ma żadnego błędu adaptacja klap była robiona powiodła się sukcesem. Ale nadal problem występuje ten sam.
Rekomendowane odpowiedzi