Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym proszę o informowanie nas o wszelkich niedogodnościach związanych z działaniem nowego skryptu....

Pozdrawiam :)

• Upvote 1
Opublikowano

W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym proszę o informowanie nas o wszelkich niedogodnościach związanych z działaniem nowego skryptu....

A o dogodnościach można napisać? ;)

Jestem pod wrażeniem, nowa szata graficzna, nowe funkcje - najbardziej podoba mi się pasek zadań przy nazwie usera. Rewelka ;)

Szkoda, że SB znikł.

Opublikowano

A o dogodnościach można napisać?

Jestem pod wrażeniem, nowa szata graficzna, nowe funkcje - najbardziej podoba mi się pasek zadań przy nazwie usera. Rewelka

Szkoda, że SB znikł.

Aktualizacja nie została jeszcze dokończona - jest jeszcze kilka szczegółów, które zostaną dzisiaj "dopieszczone" i doprowadzone do końca :P ShoutBox także zostanie dzisiaj zainstalowany :) Jak uporam się ze wszystkim, to oczywiście opublikuję listę nowych możliwości - mam nadzieję, że Wam się spodoba :)

Opublikowano

Nie wiem co myśli reszta forumowiczów ale według mnie strona wygląda wyśmienicie, jest bardziej wyrazista i nie ma porównanie do poprzedniego skrypty, warto zwrócić również uwagę iż aktualizacji dokonał sam manager michał JAGODA#.

Gratuluje gościu, dobra robota.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chciałbym oficjalnie poinformować, iż aktualizacja forum została zakończona. Nowością w stosunku do poprzedniej wersji, jest przede wszystkim zmieniony i zoptymalizowany wygląd, nowa budowa profili użytkowników oraz systemu wiadomości prywatnych. Nowością, jest także wprowadzony system reputacji - od teraz można nagradzać innych użytkowników za wartościowe posty, klikając na znak + w prawym dolnym rogu posta, który uznamy za wartościowy. Poza tym warto dodać, iż nowy skrypt jest zoptymalizowany pod kątem SEO, co korzystnie wpłynie na pozycje AudiTIMES.PL w wyszukiwarkach - czytaj: zwiększy popularność forum :)

Bardzo proszę Was o informacje na temat wszystkich niedociągnięć związanych z wprowadzeniem zmian - mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej :P

Opublikowano

Podoba mi się ta nowa wersja skryptu, teraz wygląda to tak jak powinno. Jakie planujesz modyfikacje? Może album na zdjęcia? :rolleyes:

Opublikowano

Podoba mi się ta nowa wersja skryptu, teraz wygląda to tak jak powinno. Jakie planujesz modyfikacje? Może album na zdjęcia?

Dziękujemy za pochlebne opinie - dla takich chwil warto pracować :) Co do zmian to wszystko jest dla Was - jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły i sugestie - nawet te najbardziej wyrafinowane... :P W ciągu kwartału planujemy wprowadzić moduł galerii, żeby każdy mógł łatwiej niż dotychczas dzielić się swoimi zdjęciami... ;)

Opublikowano

Chciałbym z radością poinformować, że już wkrótce czeka nas kolejna aktualizacja forum, która przyniesie wiele ulepszeń i kilka nowych funkcjonalności:

- ulepszoną i bardziej precyzyjną wyszukiwarkę...,

- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła) oraz ustawienia swojego statusu - takiego jak na gg ;)

- przeglądanie treści tematu bez konieczności wchodzenia w topic,

- dzielenie się linkami na facebooku i twitterze,

- możliwość integracji z facebookiem

- wiele innych małych usprawnień ;)

Opublikowano

Chciałbym poinformować, że dziś w nocy skrypt forum został zaktualizowany do najnowszej wersji. Oto lista zmian w stosunku do starszej wersji:

- nowa ulepszona wyszukiwarka, dzięki czemu jeszcze precyzyjniej będziecie mogli znaleźć to czego szukacie...,

- możliwość personalizacji swoich profili (np. dodane własnego tła),

- automatyczne parsowanie mediów z YouTube i innych do postów,

- podgląd reputacji - pozwala na sprawdzenie kto dał punkty reputacji w postach,

- przeglądanie treści tematu bez konieczności wchodzenia w topic,

- dzielenie się linkami na facebooku i twitterze,

- możliwość integracji z facebookiem,

- nowe usprawnienia w zakresie SEO oraz wiele innych małych usprawnień :)

Z racji tego, że podczas aktualizacji mogły powstać błędy, dlatego proszę o informowanie o wszystkich niedogodnościach... ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skrypt został zaktualizowany dziś do najnowszej wersji. Jeżeli zauważycie jakieś błędy lub niedogodności to piszcie w tym temacie ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W dniu dzisiejszym zaktualizowany został skrypt forum AudiTIMES.PL do najnowszej wersji. W związku z tym, proszę o informacje na temat wszelkich niedogodności związanych z działaniem skryptu forum po aktualizacji....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji tego, iż postęp technologiczny idzie do przodu, skrypt został po raz kolejny zaktualizowany do najnowszej wersji. ;) W z związku z wykonaną operacją mogły pojawić się jakieś mankamenty (mam nadzieję, że się nie pojawiły :P). Jeżeli ktoś je odkrył, to proszę o informacje w tym temacie... ;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

W dniu dzisiejszym po raz kolejny został zaktualizowany skrypt forum. W związku z wykonaną operacją mogły pojawić się jakieś błędy. O wszystkich zauważonych mankamentach i niedogodnościach związanych z najnowszą aktualizacją forum, proszę pisać w tym temacie... Wszelkie uwagi mile widziane... :)

• 1 rok później...
Opublikowano

W dniu wczorajszym skrypt forum został ponownie zaktualizowany. W związku z wykonaną operacją mogły pojawić się jakieś błędy. O wszystkich zauważonych problemach związanych z najnowszą aktualizacją forum, proszę pisać w tym temacie... 

Pozdrawiam  :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie