godski Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2023 Kupiłem 3-latka i kilka rzeczy mnie wkurza. Ostatnio pod blokiem chciałem przy uruchomionym silniku pogrzebać trochę w ustawieniach, wypić browara itp. ale się nie da. Nawet przy światłach w pozycji off światła pozostają włączone i tak dają po oknach że zrezygnowałem. Czy istnieje sposób aby nie świeciły przy uruchomionym silniku??? Samochód ma jeszcze rok gwarancji Audi.
przedszkolak Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Trzeba oprogramowaniem wyłączyć. Nie wiem czy u Ciebie w menu ukrytym nie ma takiej opcji. Edytowane 10 Lutego przez przedszkolak
godski Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 4 godziny temu, przedszkolak napisał(a): Trzeba oprogramowaniem wyłączyć. Nie wiem czy u Ciebie w menu ukrytym nie takiej opcji. A gdzie tego menu ukrytego szukać?
przedszkolak Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Wy-hate'ują/znienawidzą mnie - albo wyrzucą z tego Forum za ujawnianie rzeczy i procedur za które bierze się grubą kasę. Drobna uwaga nie należy grzebać w tym, bo zrobi się kuku i poznikają Wam funkcje. najlepiej wszystko robić przez interface lub kabel odpowiednim oprogramowaniem bo ręczne przestawianie bardzo często źle się kończy. 1- menu 2 - główne pokrętło/joystick 3 - prawy górny przycisk Edytowane 11 Lutego przez przedszkolak
steve69 Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Tą kombinacją klawiszy jedynie restartujesz MMI.
przedszkolak Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Tu są poradniki. jak co zrobić, ale nie należy zbyt dużo zmieniać, jeśli nie wie się dokładnie co się robi. https://mr-fix.pl Edytowane 11 Lutego przez przedszkolak
godski Opublikowano 11 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego Dzięki Panowie ale raczej w roczniku 2020+ nic nie zrobię powyższymi metodami.
przedszkolak Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Pewno jest możliwość wejścia przez analog, ale jakiś głab ciągle nie potrafi zunifikować tego w VAG', co świadczy o niekompetencji.
Rekomendowane odpowiedzi