Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem 3-latka i kilka rzeczy mnie wkurza. Ostatnio pod blokiem chciałem przy uruchomionym silniku pogrzebać trochę w ustawieniach, wypić browara itp. ale się nie da. Nawet przy światłach w pozycji off światła pozostają włączone i tak dają po oknach że zrezygnowałem. Czy istnieje sposób aby nie świeciły przy uruchomionym silniku??? Samochód ma jeszcze rok gwarancji Audi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Trzeba oprogramowaniem wyłączyć. Nie wiem czy u Ciebie w menu ukrytym nie ma takiej opcji.

Edytowane przez przedszkolak
Opublikowano
4 godziny temu, przedszkolak napisał(a):

Trzeba oprogramowaniem wyłączyć. Nie wiem czy u Ciebie w menu ukrytym nie takiej opcji.

A gdzie tego menu ukrytego szukać?

Opublikowano (edytowane)

Wy-hate'ują/znienawidzą mnie - albo wyrzucą z tego Forum za ujawnianie rzeczy i procedur za które bierze się grubą kasę. Drobna uwaga nie należy grzebać w tym, bo zrobi się kuku i poznikają Wam funkcje. najlepiej wszystko robić przez interface lub kabel odpowiednim oprogramowaniem bo ręczne przestawianie bardzo często źle się kończy.

1- menu

2 - główne pokrętło/joystick

3 - prawy górny przycisk

MMI uruchamianie.png

Opublikowano (edytowane)

Tu są poradniki. jak co zrobić, ale nie należy zbyt dużo zmieniać, jeśli nie wie się dokładnie co się robi.

https://mr-fix.pl

Opublikowano

Dzięki Panowie ale raczej w roczniku 2020+ nic nie zrobię powyższymi metodami.

Opublikowano

Pewno jest możliwość wejścia przez analog, ale jakiś głab ciągle nie potrafi zunifikować tego w VAG', co świadczy o niekompetencji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie