michał YaGODA Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A4 B7, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF.Instrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_1_30.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_31_60.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_61_90.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_91_120.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_121_150.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_151_180.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_181_210.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_211_241.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_242_275.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_276_312.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B7_str_313_345.pdf Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. 2 15
topos2 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo dziękuję za instrukcję w żony A4 B7 jest tylko w języku niemieckim. Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie masz za co dziękować - wszystko dla Was Jutro zostaną zamieszczone pozostałe części instrukcji...Pozdrawiam
JFati Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) a czy będzie przegięciem gdybym poprosił o serviceplan dla A4 B7, mam tylko po niemiecku.Chciałem nawet przetłumaczyć ale czasem takie bzdury mi wychodzą że nie ma to sensu. A pasowałoby wiedzieć co i kiedy wymieniać.Jeśli nie da rady to trudno ale gdyby się dało to będę wdzięczny (pewnie nie tylko ja)Dzięki za instrukcję.Chodzi mi o SERVICEPLAN, w instrukcji nie ma tego co mnie interesuje a jest to w serviceplanie Edytowane 10 Listopada 2010 przez JFati
michał YaGODA Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) a czy będzie przegięciem gdybym poprosił o serviceplan dla A4 B7, mam tylko po niemiecku. Chciałem nawet przetłumaczyć ale czasem takie bzdury mi wychodzą że nie ma to sensu. A pasowałoby wiedzieć co i kiedy wymieniać. Jeśli nie da rady to trudno ale gdyby się dało to będę wdzięczny (pewnie nie tylko ja)Instrukcja nie została jeszcze umieszczona w całości - nastąpi to dzisiaj... Edit: Instrukcja jest już umieszczona na serwerze w całości... Enjoy! Pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2010 przez michał JAGODA# 1
Jeżu Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Bardzo dziękuję Michał na pewno się przyda Oryginalna niemiecka książka jest nie do strawienia... Język na FIS-e mam już angielski bo też nie mogłem zdzierżyć Nie masz czasami inst do Avanta...? 1
Jacolak Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzięki kolego, bardzo dobra jakość skanów warto było poczekać.Masz może dojście jeszcze do instrukcji navigacji wbudowanej w auto, mam wersję navi większość już sobie rozgryzłem ale może ma jakieś jeszcze możliwości o których nie udało mi się doszukać? Oczywiście nie jest to dla mnie prio, ale może się przydać.Jeszcze raz szacun dla Ciebie .Pozdrawiam
szm3r Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Chapeau bas!! Panie Michale, jesteś wielki, good job!! 1
michał YaGODA Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Chodzi mi o SERVICEPLAN, w instrukcji nie ma tego co mnie interesuje a jest to w serviceplanieNiestety nie posiadam serviceplanu. Bardzo dziękuję Michał na pewno się przyda Oryginalna niemiecka książka jest nie do strawienia... Język na FIS-e mam już angielski bo też nie mogłem zdzierżyć Nie masz czasami inst do Avanta...? Niestety nie posiadam instrukcji do Avanta i nie planuję jej skanowania... Dzięki kolego, bardzo dobra jakość skanów warto było poczekać. Masz może dojście jeszcze do instrukcji navigacji wbudowanej w auto, mam wersję navi większość już sobie rozgryzłem ale może ma jakieś jeszcze możliwości o których nie udało mi się doszukać? Oczywiście nie jest to dla mnie prio, ale może się przydać. Jeszcze raz szacun dla Ciebie . Pozdrawiam Jeżeli będzie więcej chętnych na tą instrukcję, to pomyślimy.... Pozdrawiam
Avera Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Dziękuje serdecznie za instrukcje.W najbliższych dniach będzie to miła lektura do poduszki Pozdrowionka
Major Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzięki WIELKIE za instrukcję Przydała się i to baaardzo Pozdrawiam
Patric Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A4 B7, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Pozdrawiam Dzięki za instrukcję. Pozdrawiam 1
Pieniu6 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 WitamDziękuję za instrukcję, niech Ci w baku nigdy benzyny nie zabraknie
cygan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wielkie dzieki w serwisie ta przyjemnosc kosztuje 300zł
krystian3769 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wielkie dzięki za instrukcje:)
Jack Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A4 B7, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Pozdrawiam 1
Jack Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 wielkie dzięki za instukcję, z pewnością się przyda, moje autko pochodzi z Francji więc miało książkę po francusku- nic z tego nie rozumiałem, pozdrawiam
herman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 dzieki za instrukcje czekalem w koncu mam jeszcze raz dzieki
jan-krzy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Serdeczne "dzięki" z instrukcjęPozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2011 przez jan-krzy
kolumb8 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam próbuje ściągnąć sobie tą instrukcję ale wyskakuje mi że plik jest uszkodzony i nie można go naprawić co potrzebuje by mógł go ściągnąć. Instrukcja bardzo by mi się przydała gdyż auto zostało zakupione u wroga z instrukcja po niemiecku która wcale jest mi nie przydatna.
michał YaGODA Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Możesz powiedzieć dokładnie, który plik jest uszkodzony? Przed chwilą sprawdzałem i wszystko gra Pozdrawiam
Mefiu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja również mam problemy z odtworzeniem pewnych plików, czy można by ponownie je zamieścić ??Chodzi konkretnie o strony 1-30, 31-60, 91-120Z góry bardzo bym dziękował, bo jak większość mam książkę po niemiecku
michał YaGODA Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przed chwilą sprawdzałem i wszystkie części się poprawnie ściągają i otwierają! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi