miras Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Hej,Jakiej firmy polecilibyście filtry.Chodzi mi konkretnie o marki filtrów, czy wybrać MANN, KNECHT a moze HENGST??? Czy ta może ostatnia firma jest dobra, bo nie mogę za wiele znaleść o niej w necie?Z góry dziękiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Każda z wymienionych firm jest tutaj naprawdę z górnej półki. Sprawdź cenowo jak wychodzą do Twojego autka i weź najbardziej z nich najtańsze cenowo. Po co przepłacać, skoro każdy z nich tak jak napisałem to pierwsza liga wśród filtrów. Może ma ktoś inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dokladnie - wszystkie sa dobre. ja osobiscie jezdze na filtrach MANNa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roccogiani Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak już koledzy napisali te 3 filtry są bardzo dobre ja też używam Manna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ok. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi