czarnytomek89 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Od pewnego czasu nie słysze tego sygnału dźwiękowego, który oznajmiał o czymś, co było nie tak. To znane "piiii" zauważyłem to gdy włączył mi się 'żebrak', komputer pokaz kontrolke paliwa ale nie bylo tego dźwięku, który był dotychczas. Co zrobić, żeby ten dźwięk był bo jak sie człowiek przyzwyczaił to potem czegos takiego brakuje Czy może tam trzeba jakąś bateryjke wymienic czy co?? ale znowu gdzie jest ta cała kontrolka? Proszę o pomoc jeśli ktoś wie gdzie to sie znajduje i co zrobić, żeby działało:) DziekiPomoże mi ktoś gdzie jest ten brzęczek?? halooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witamrównież mam ten sam problem. proszę o jakąś odpowiedź.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowall71 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ten sam problem.Szukam od 2 dni w necie,ale ciezko cos znalezc.A tu widze brak chetnych do podpowiedzi i pomocy niestety:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Naprawdę zajęło mi to z 5 minut. Sam "brzęczek" jest umiejscowiony w liczniku.... Jest prawdopodobnie zepsuty. Trzeba rozebrać licznik i wymienić albo dolutować równolegle jakiś głośniczek od np.telef. stacjonarnego i będzie "pikać" znowu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario83 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Jeżu ma rację. Miałem identyczną usterkę.Samo wyjęcie licznika ogranicza się do odkręcenia dwuch śrub kluczem chyba typu torx. Śruby te znajdują się pod plastikową zaślepką znajdującą się pomiędzy przyciskami, tymi na liczniku. Trzeba ją wysunąć "do siebie".Następnie wysówamy licznik, odpinamy kostki, reszta działań opisana jest w poście powyżej.Powodzenia Edytowane 22 Czerwca 2012 przez mario83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi