Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co lubicie markę Audi?

Ja lubię ją przede wszystkim za duszę, agresywną stylistykę i nowoczesną technologie. Z samochodami jest jak z kobietami - po prostu muszą mieć w sobie to "coś", a Audi to "coś" posiada w 100%. ;)

Pozdrawiam B)

Opublikowano

Ja kocham ogólnie Audi... prestiż, niezawodność, wygląd, technika...

Audi ponad wszystko!!!!!1

:lol::rolleyes:

Opublikowano

Ja za caloksztalkt audi to audi

od kiedy tylko wyszla marzyla mi sie a6c5 i w koncu je mam

Opublikowano

hehe a mi sie dalej marzy C5... : D

najbardziej ta po lifcie ale przed liftem też jest piękna... ta linia nadwozia. ach cudo po prostu!

Opublikowano

Za co...? To będzie troche inne, kobiece spojrzenie: Za smukłą linie, zgrabne boczki, idealny tyłeczek...No i te oczy, aż 4 więc kłamać nie mogą :D

Opublikowano

CCCO

wystarczy popatrzeć na te 4 pierścienie bo one mówią same za siebie...

Opublikowano

Ponadczasowa stylistyka, zobaczcie na modele z lat 90 i porównajcie z innymi markami z tych lat. AUDI RULEZ!

Poza wyglądem za osiągi :D

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po pierwsze są to jedne z najbezpieczniejszych aut.

Po drugie genialne i funkcjonalne wnętrze.

Oczywiście za szybkość i zwinność:)

Opublikowano

Ja kocham Audi za jakość wykonania, drapieżny design i duszę, którą niewątpliwie każde Audi posiada. Samochód musi mieć coś w sobie - Audi to ma!

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi zawsze marzyło się wozidło spod znaku Czterech Pierścieni, pamiętam starszą generację 80-tek, które mają żelazną opinię. Wszyscy chcieli mieć takie auto :D

Mimo tego, że swoją A3 jeżdżę już prawie 2 lata, ciągle mnie zachwyca. Desing, bezpieczeństwo, poziom dbałości o szczegóły oraz jakość wykonania. Wszystko to słono kosztuje, mimo to warto codziennie z uśmiechem na ustach schodzić na parking.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A są jeszcze jakieś inne marki , które można w ogóle porównać do Audi :) :) :)

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
  • 10 lat później...
Opublikowano

JA się już zakochałem w b7 po raz pierwszy. Przede wszystkim niezawodność, jakość, wykonanie i moc pod maską :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Głównie niezawodność i wytrzymałość ja swoją b5 mam już 10 lat i nie chcę słyszeć o innym aucie ,  żona ma b6 1.8t syn b6 2.0 alt córka b6 1.9 zięć a6c6 2.7 niech kupią coś innego to wyklnę z rodziny . ha ha

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie