Coolturek Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam,zakupiłem jakiś czas temu kabel do diagnostyki VAG za ok. 60zl i dostałem do niego program VWTOOL. Łączyłem się z kilkoma modułami (hamulce, ogrzewanie, immobiliser, wskazniki ...)jednak nigdy nie mogę połączyć się z modułem silnika, skrz. biegów np. na czym mi trochę zależy.Próbowałem instalować różne programy VAG-COM 311.2 czy w wersji 409 i nie wykrywa interfejsu. Czy ma ktoś może jakiś pomysł co może być przyczyną braku połączenia z tymi modułami ?Dziękuję i pozdrawiam,Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Myślę, że to kwestia interfejsu.... za tą cenę nie ma co liczyć na "kokosy". Zainwestuj w Vaga. Ja zakupiłem 10.6. i nie ma problemu połączenia się z żadnym sterownikiem.... Popytaj jeszcze jakiś Vag-owców, ale myślę, że mam rację.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedź. Chyba będę zmuszony zainwestować w nowy kabel Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi