Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

tak jak w temacie nie mogę zamknąć bagażnika. odbija mi od zamka i nie da się zamknąć. proszę o pomoc.

pozdrawiam

Opublikowano

Rozebrać zamek....Sprawdzić, nasmarować , założyć. Nie działa kupić nowy ew używka :sortof:

• Upvote 2
Opublikowano

a jak zdjąć to całe obicie od bagażnika żeby niczego nie uszkodzić? wczoraj próbowałem się dostać do zamka ale nie mogłem zdjąć tego wszystkiego żeby niczego nie uszkodzić.

Opublikowano

witam,

u mnie było podobnie zimą. Pękła mi linka. Musisz odkręcić śrubę przy rączce, ściągasz trójkąt i mocowanie i delikatnie odpinasz obicie bagażnika.

Dałem linkę do regeneracji razem ze zbrojeniem i po 1 dniu dostałem nową. Zapłaciłem 20zł. Zamontowałem z powrotem i po problemie.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

właśnie naprawiłem ten zamek. po prostu rozebrałem go i nasmarowałem i jest już wszystko oki. bardzo ciężko chodził i nie odbijał tego bolca. po nasmarowaniu działa.

Edytowane przez iareczek
Opublikowano (edytowane)

zgadza się Jeżu... :piwo: a tak w ogóle to bardzo ciężko chodził ten bolec w środku, który się jednocześnie przycinał. ale wystarczyło trochę go nasmarować i wszystko chodzi jak należy. bałem się że będę musiał wymieniać cały zamek.

Edytowane przez iareczek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie