iareczek Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 witam.tak jak w temacie nie mogę zamknąć bagażnika. odbija mi od zamka i nie da się zamknąć. proszę o pomoc.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Rozebrać zamek....Sprawdzić, nasmarować , założyć. Nie działa kupić nowy ew używka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 a jak zdjąć to całe obicie od bagażnika żeby niczego nie uszkodzić? wczoraj próbowałem się dostać do zamka ale nie mogłem zdjąć tego wszystkiego żeby niczego nie uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coolturek Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 witam,u mnie było podobnie zimą. Pękła mi linka. Musisz odkręcić śrubę przy rączce, ściągasz trójkąt i mocowanie i delikatnie odpinasz obicie bagażnika.Dałem linkę do regeneracji razem ze zbrojeniem i po 1 dniu dostałem nową. Zapłaciłem 20zł. Zamontowałem z powrotem i po problemie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) właśnie naprawiłem ten zamek. po prostu rozebrałem go i nasmarowałem i jest już wszystko oki. bardzo ciężko chodził i nie odbijał tego bolca. po nasmarowaniu działa. Edytowane 29 Maja 2011 przez iareczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Kto smaruje ten jeździ.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) zgadza się Jeżu... a tak w ogóle to bardzo ciężko chodził ten bolec w środku, który się jednocześnie przycinał. ale wystarczyło trochę go nasmarować i wszystko chodzi jak należy. bałem się że będę musiał wymieniać cały zamek. Edytowane 29 Maja 2011 przez iareczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi