RadMak Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam,W swoim nowym nabytku, a jest nią A4 AVANT 2002r. zauważyłem, że nie działa regulacja lusterka prawego w zakresie góra-dół.Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ?Regulacja lewo-prawo działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam, W swoim nowym nabytku, a jest nią A4 AVANT 2002r. zauważyłem, że nie działa regulacja lusterka prawego w zakresie góra-dół. Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? Regulacja lewo-prawo działa. Moze to byc np. wina joystick'a, albo samego mechanizmu w lusterku. Jesli chodzi o joystick to chyba jest on jako oddzielna czesc od calej wkladki ze sterowaniem elektrycznymi szybami. A jesli chodzi o lewe lustero, to dziala regulacja gora-dol? Sprobuj moze jakims sprezonym powietrzem dmuchnac albo prysnac WD-40? Czasem potrafi sie dostac brud ktory akurat osadzi sie na stykach. m@uryc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Moze to byc np. wina joystick'a, albo samego mechanizmu w lusterku. Jesli chodzi o joystick to chyba jest on jako oddzielna czesc od calej wkladki ze sterowaniem elektrycznymi szybami. A jesli chodzi o lewe lustero, to dziala regulacja gora-dol? Sprobuj moze jakims sprezonym powietrzem dmuchnac albo prysnac WD-40? Czasem potrafi sie dostac brud ktory akurat osadzi sie na stykach. m@uryc Lewe lustro bez problemu działa góra-dół, lewo-prawo. Nie chce psikać wd40 na styki aby zwarcia nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Lewe lustro bez problemu działa góra-dół, lewo-prawo. Nie chce psikać wd40 na styki aby zwarcia nie było. Zwarcia nie zrobisz jesli nie bedzie kluczyka w stacyjce, bo zasilanie jest odcinane. Problem jest inny - wlasnie patrzylem u siebie i tam nie zabardzo jest jak podejsc nawet z powietrzem. Zostaje chyba wymontowanie tego joystick'a, a to na pewno jest w Elsie opisane. Ja jeszcze nie mam Elsy, wiec przyda sie pomoc kogos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) HaHa jestem mistrzu Poprzedni właściciel nie dbał o auto i wokół dżoja było kupę syfu i kurzu.Pędzelek od golarki w dłoń i wyczyściłem szczelinę wokół dżoja i lustro śmiga aż miło góra-dół, lewo-prawo Z tej radości bawiłem się regulacją 5 min Super Extra Edytowane 24 Czerwca 2011 przez RadMak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) HaHa jestem mistrzu Poprzedni właściciel nie dbał o auto i wokół dżoja było kupę syfu i kurzu. Pędzelek od golarki w dłoń i wyczyściłem szczelinę wokół dżoja i lustro śmiga aż miło góra-dół, lewo-prawo Z tej radości bawiłem się regulacją 5 min Super Extra To super, jesli podpowiedz z joystickiem sie przydala => kliknij +1 dla mnie Edytowane 25 Czerwca 2011 przez maurycy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Proszę, punkcik poszedł ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi