sully Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 WitamO paru dni nie działają mi głośniki z tyłu i Sub. Może macie jakieś pomysły. Problem kiedyś się już zdarzył, ale usterka minęła po jednym dniu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam O paru dni nie działają mi głośniki z tyłu i Sub. Może macie jakieś pomysły. Problem kiedyś się już zdarzył, ale usterka minęła po jednym dniu. Pozdrawiam Sprawdzales polaczenia na kostce z tylu radia? Byc moze gdzies jest brak kontaktu. Jesli problem sie juz kiedys pojawil i potem "sam sie naprawil" to jest to wysoce prawdopodobne. Wydaje mi sie, ze rowniez na VAG'u powinno Ci pokazac taka informacje o np. otwartym obwodzie ("open circuit"). Wysun radio i sprawdz. Aha, pamietaj o kodzie do radia, bo jesli go nie masz i Twoje radio nie posiada "smart coding" to mozesz miec problem z uruchomieniem. m@urycy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sully Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dzięki M@urycy za szybką odpowiedź, sprawdzę to w tym tyg, tylko zmartwiłeś mnie tym kodem do radia, nie wiem jaki jest kod i nie wiem czy radio ma funkcję "smart coding". Moje radyjko to Audi concert.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dzięki M@urycy za szybką odpowiedź, sprawdzę to w tym tyg, tylko zmartwiłeś mnie tym kodem do radia, nie wiem jaki jest kod i nie wiem czy radio ma funkcję "smart coding". Moje radyjko to Audi concert. Pzdr Kod powinienes miec w ksiazce serwisowej, wklejony. Jesli nie ma, to moze ktos nie wkleil jak radio bylo montowane, czasem niektorzy po wyciagnieciu radia znajduja naklejke caly czas naklejona na radio W Concert II jest funkcja smart coding. Jednak zebys pozniej nie mial problemow i samochodu bez radia, proponuje zadzwon albo podjedz do serwisu AUDI (albo ASO), powinni Ci podac kod, czasem trzeba za to placic :/ m@urycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi