Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez kotczarodziej,

Uszanowanie. Nie mam dźwięku w głośnikach Chciałbym wypiąć wzmacniacz w celu sprawdzenia Tylko nie wiem gdzie go szukać, w którym dokładnie miejscu To standardowe nagłośnienie Będę wdzięczny za podpowiedź. Miłego

2. Rozpoczęte przez piillot,

Szukam podpowiedzi czy w Q5 kupionym w Kalifornii trzeba coś zmieniać w układzie chłodzenia np wymiana termostatu.

• 2 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Michu76,

Witam ma ktoś rozpiskę jak zakodować domykanie szyb i szyberdachu podczas deszczu bo są filmiki ale dla innych modeli

• 2 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Marek3003,

Mam około 80 tys przebiegu. Auto ma 7 lat. Niestety ze względu chyba na przewagę dzięki technice .. chłodnica rozszczelniła się. No więc wymiana. Ostatni raz wymieniałem chłodnicę w BMW e39 z 1997 roku ale miał wtedy 20 lat i niewiadomy przebieg. Postanowiłem zrobić to sam. Po godzinie już żałowałem decyzji. Nie jestem mechanikiem. Lubię grzebać ale wymiana chłodnicy w Audi to jakaś paranoja! Co za idiota to zaprojektował? Moim zdaniem rozszczelnienie chłodnicy w miejscu łączenia czarnego plastiku z aluminium to tylko kwestia czasu. Jak można z jednej strony na plastiku powiesić wentylatory a z drugiej strony chłodnice klimy, żaluzje, no i intercooler. To wszystko waży i…

• 2 odpowiedzi
    • 828 wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez wiesko001,

Witam czy wie kto może jak wymontować zagłówki przednie w Audi Q5 fy???

• Thanks
    • 2 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez tomaszkir,

Cześć, będę wdzięczny za podpowiedź na co zwrócić uwagę podczas pierwszego przeglądu po 30tys km Audi Q5 Sportback?

• Like
    • 2 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Jurek1971,

Witam,zakupiłem moje audi w Kanadzie,czy jest możliwe zeby działało moje audi conect,chociaż część no i modul sos .Mam już polski menu,przerobione lampy.Jednak nic więcej nie działa, a jeszcze jedna sprawa jak jest z dorobieniem kluczyka bo mam jeden ,czy nie od tego powinienem zacząć?Słyszałem że jak się kluczyk koduje to wraca wszystko do ustawień fabrycznych.Jestem z okolic Wroclawia ,może jest jakiś fachowiec co by mi pomógł w tym temacie?

8. Rozpoczęte przez Rafaell,

Witajcie, Jestem w posiadaniu Audi Q5 2021r, 2.0 tdi 204 km od prawie roku. To moje pierwsze Audi.Auto jest jeszcze na gwarancji. Podczas wymiany oleju - serwis poinformował mnie o konieczności wymiany kpl. hamulców przód i tył ( Pierwszy raz się spotkałem, że hamulce są do wymiany w tym samym czasie na obu osiach - no ale nie dyskutuje ) I tu rodzi się pytanie , czy warto montować oryginały , czy są jakieś lepsze, bądź bardziej optymalne rozwiązania zachowując odpowiednią jakość hamowania. Do tej pory nie narzekałem na hamulce - i chciałbym aby tak pozostało. Koszt oryginałów będzie blosko 7 tyś - więc postanowiłem zgłębić temat - bo domniemane korzyści s…

• 2 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez ArturRunner,

Witajcie, niestety kupując nowe Q5 2025 wybierając dodatkowe pakiety nie zauważyłem że nie ma w nich systemu nadzoru martwego pola, mój błąd, a chciałem coś takiego, jeszcze nie pytałem w serwisie ale jak myślicie, czy można coś takiego dodać ? z góry dzięki za odpowiedzi

10. Rozpoczęte przez mirefire,

Witam.... Wyswietlił mi sie komunikat (przez audi connect) o akcji serwisowej 93AA, dotyczy prawdopodobnie coś... z akumulatorem i napędem elektrycznym, wie ktoś może coś wiecej na ten temat?

• 2 odpowiedzi
    • 646 wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez dren,

Witam wszystkich, zmieniłem samochód na nowszy model z 2019r i niestety stary kabelek już nie działa, kupiłem nowy Audi q5 2019r i niestety pomimo zapewnień sprzedającego nic nie mogę nim zrobić. Wprawdzie łączy się z poszczególnymi modułami ale pisze, że auto nie jest obsługiwane. Czy ktoś tu łączył się z samochodami po 2019 roku? czy ktoś może polecić jakiś niedrogi kabelek dla amatora? Widzę sporo kabelków na ali... po ok. 400zł ale obawiam się, że i one mogą nie obsługiwać mojego samochodu. chciałem trochę się pobawić i wyłączyć start-stop i włączyć dźwięk sygnału przy zamykaniu samochodu

• 2 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez Pieter 11,

Witam . Mam pytanie czy ktoś wymieniał port USB podświetlany który znajduje się w podłokietniku? Jak dobrać się do niego ? Czy jest mozliwe że jakiś kabel się wypiął i nie łączy ? Jeśli jest do wymiany to prosiłbym o numer częsci. Z góry dziękuję za pomoc.

• 2 odpowiedzi
    • 433 wyświetleń
  13. Witam czy na zbiorniczku musi być napis "MIT SILIKAT" aby w zbiorniczku znajdował się woreczek z krzemianem? Czy też wychodziły zbiorniczki bez takiego napisu a z woreczkiem? A konkretniej czy zbiorniczek o oznaczeniu 80A121405Q ma taki woreczek? Pozdrawiam

• 2 odpowiedzi
    • 897 wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez Piotraudi,

Witam mam problem z aplikacją MyAudi przestała się aktualizować i łączyć z samochodem na telefonie wyświetla się komunikat błąd po zgłoszeniu problemu do salonu twierdzą że po ich stronie jest wszystko ok może ktoś miał taki problem

15. Rozpoczęte przez piillot,

Gdzie znajdę czujnik temperatury zewnętrznej w Q5 80A, 2.0tfsi wersja z USA. Muszę wymienić ponieważ przekłamuje o 6 stopni.

16. Witam .... Chciałbym wymienić olej j.w. opisie. Pytanko czy może ktoś dydponyje instrukcją krok po kroku jak co i gdzie?> może screeny z ETKI?

• 2 odpowiedzi
    • 373 wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez serpentyna,

Hey. Krótkie pytanie... Czy w Q5 2021 2.0 TFSI 265 KM jest filtr paliwa wymienny? Wg. katalogów taki jest nie dostępny.

18. Rozpoczęte przez PIOTR08,

Witam, potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do audi q5 2.0 tdi 190 km modelowo 2018 rok. Jakby ktoś miał jakieś namiary to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 3,7 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez mahoone,

Witam, Kamera cofania nagle przestała działać. Wszystko inne działa poza obrazem. Czujniki, linie ok. Próbowałem restart MMI ale nie pomaga. Podejrzewam że może chodzić o wiązkę kabli która przechodzi przez klapę bagażnika ale nie wiem. Z góry dzięki za pomoc!

20. Rozpoczęte przez PIOTR08,

Witam, nie mogę doprosić się o instrukcję obsługi po polsku do audi q5 po 2017 roku. Może by ktoś podesłał jakiś link, lub gdzie mogę ściągnąc ? Z góry dziękuję.

• 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  21. Rozpoczęte przez Michal444b,

Witam. Wyskakuje mi błąd modułu komfortu. Czasami nie działa mi czujnik klamki prawej i lewej przednich drzwi kod błędu B1476 11 (zwarcie z masą) i B1476 13 (przerwa w obwodzie), nie rozkłada mi sie czasami lewe lusterko. Gdzie znajduje się ten moduł? Od czego najlepiej zacząć sprawdzanie ? Dziękuję za jakieś podpowiedzi

• 1 odpowiedź
    • 842 wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez SKALD79,

Teddy Swims - Lose Control.mp3 Witam...co moze byc powodem nie działania ? ktoś miał taki przypadek. czy ten system współdziała z nawigacja?

23. Rozpoczęte przez Ryszard_J,

witam szukam odpowiedzi do czego potrzebny jest kod z zawieszki 10 cyfrowy (którego nie przekazał mi sprzedający? wie ktoś coś

• 1 odpowiedź
    • 3,1 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez SKALD79,

Czy w Audi z USA jest konieczna jakas przeróbka a zeby aktywowac sterownik bramy,chodzi o czestotliwość fal.....

25. Rozpoczęte przez Bednar1991,

Cześć, czy ktoś z Was ma/miał problem, że po włączenia auta jest czarny ekran MMI i trzeba go zrestartować, żeby pojawił się właściwy i wie jak to ogarnąć?

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.