Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem tu nowy,chcialbym sie dowiedziec ktore zawory steruja turbina,bo wymienilem turbo na nowa lecz gdy patrze na sztange wydaje mi sie ze sie znowu przycina,ale gdy podlanczam zegar pod gruszcke jest tak samo

Opublikowano

Dołączona grafika

Tu masz schemat podciśnienia.... To zaworek N75 steruje pracą zmiennej geometrii w turbinie. Zrób logi grupy 011 i zapodaj. B)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

witam kolego,jesli chodzi op logi to co to jest heh,kabel i laptoba ma polski vag 2.5 zrobie to tym?

samochod rozpedza sie spokojnie do 190 ale potzrebuje czasu i niema tego momentu od 2tys obrotow,lecz jak mu odbije to potrafi na 2 biegu zamielic,turbina jest nowa

Edytowane przez Jeżu
Nie pisz posta pod postem. Edytuj!
Opublikowano

Nie mam do czynienia z Polskim Vagiem. A o logach czyli elemencie diagnostyki silnika Vagiem poczytaj na naszym forum....

Opublikowano

witam kolegow,mam pytanie czy w waszych audicach słychac turbine na wolnych obrotach?jest to a4 z96roku 110koni

Opublikowano

Za mała dynamika gazów spalinowych jest na wolnych ażeby usłyszeć pracę "świst" turbiny....

• Upvote 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

[ja mam turbo po regenracji i slychac na postoju jak dodam gazu kiedy sie zalacza lub jak pomalu ruszam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie