kokojumbo Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam,Mam problem z tylnymi prawymi drzwiami. Otoz nie otwieraja sie od srodka. Z zewnatrz jest ok. Dodam ze zabezpieczenie przed dziecmi jest "wylaczone" (poprostu przekrecona blokada na drzwiach). Co moze byc problemem ? Mam wrazenie ze jak ciagne za klamke od wewnatrz to jest wiekszy luz niz na innych drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Moze masz problem z linka? Trzeba bedzie pewnie rozebrac drzwi zeby zobaczyc od srodka. Mozesz tez sprawdzac na otwartych drzwiach. Zatrzask wtedy wystarczy palcami opuscic w dol i wtedy mozesz zobaczyc. Jesli zabezpieczenie dla dzieci jest wylaczone, to albo jest problem z mechanizmem blokady otwierania drzwi od srodka, albo od po prostu Ci sie linka zerwala - wydluzyla. Proponuje rozebrac drzwi. Jak bedziesz to robil, kup z gory zaczepy do montowania, bo praktycznie zawsze sie wylamuja.pozdrowienia!m@urycy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokojumbo Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Linka to byla moja pierwsza mysl. Teraz nie mam czasu sie z tym bawic ale jak tylko bede mial czas napisze co to bylo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokojumbo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Oczywiscie zerwana linka. Pozdrawiam i temat do zamkniecia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Problem rozwiązany, więc na prośbę autora temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi