miecz0 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 To znów ja:). Przy zakupie auta zaobserwowałem że mój akumulator nie jest w ogóle zamocowany.przesuwa się w każdą możliwą stronę w górę w boki przez to strasznie słychać go w środku.Nie wiem jakie było tam mocowanie bo na allegro mało jest tego i nikt tego dokładnie nie sprecyzował.Jak by ktoś z szanownych kolegów mógł by wrzucić jakoś fotkę z mocowanie to bardzo będę wdzięczny.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Zapewne nie masz takiego jarzemka ze śrubką, którą się przykręca akumulator. Trzeba kupić: 1. Jarzmo 8E0803123A (od2003->) poz.nr 3 na rys 2. Śruba m8x35 N90870602 poz.nr 4 na rys. (lub dopasować) Tak to wygląda: Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Jeżu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecz0 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ok jedno już wiem jak to mocowanie wygląda i masz racje bo go nie mam ale ten długi plastik jak idzie bo troszke nie kumam :/ ten plastik idzie z doku akumulatora pod nim nad nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Ok jedno już wiem jak to mocowanie wygląda i masz racje bo go nie mam ale ten długi plastik jak idzie bo troszke nie kumam :/ ten plastik idzie z doku akumulatora pod nim nad nim ? Audi jest przyjazne dla użytkownika: ten "długi plastik" to uchwyt, żebyś mógł dobrze nacelować jarzmo ze śrubką w odpowiednie miejsce - bardzo wygodne. pozdrawiam! m@uryc Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton000 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jesli masz aku luzne odkrec kable i przetkaj odplywy wody ,czesto sie zapychaja i potem woda stoi pod aku ,sa 2 jeden pod aku drogi pod serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi