miecz0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam.Czytam post o akumulatorach do 1.9tdi 2003 ale u mnie jest trochę inna sprawa bo potrzebuje akum.który wytrzyma na dłuższych postojach tzn. auto stoi w tygodniu a jeżdzi może ze dwa dni w tygodniu.Zaproponujcie coś przyzwoitego tak do 350zł max.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darox5 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Załatwiłem szwagrowi raz akumulator pamietam że szwajcarski nie wiem jakiej firmy teraz ma 8 lat auto nie widzialo nigdy garażu mrozy nie mrozy kręci jak cud wcześniej był w dieslu teraz w benzynie naprawde szacunek dla wyrobu. Zobacze jaka to firma i napiszę pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Kup sobie Boscha S4 72ah Lub S5 77ah To naprawdę wyższa "półeczka" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreol Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 W tej cenie taką pojemność może nie być łatwo, chyba, że internet. Ewentualnie z tańszych np. Jenoxa możesz, parę lat Ci spokojnie powinien wytrzymać, a różnica cenowa bardzo duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja bym troche dolozyl na Twoim miejscu i kupil Moll'a, jesli planujesz trzymac auto przez nastepnych kilka lat. Jakies 5 miesiecy temu wymienilem, na necie kupilem za ok. 420zl. Albo Bosch, ew. Varta, choc slyszalem, ze ogolna jakosc na rynku spadla. Najwazniejsze, zeby bylo od pewnego sprzedawcy.m@uryc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ogólnie spadła jakość to już nie to same aku co kilka lat wcześniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi