tomek1234 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich posiadaczy aut Audi Od ok. miesiąca zauważyłem ,że w moim audi drzwi od pasażera i z tyłu za pasażerem nie otwierają sić po pierwszym kliknięciu kluczykiem , dopiero po kilku razach zamknięcia i otworzenia auta mogę otworzyć drzwi , mam podejrzenie iż jest to moduł , co wy o tym sądzicie ? Czekam na POMOC . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mikrostyki w zamku do sprawdzenia.... ale prościej zakupić nowe zamki i wymienić... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1234 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 tak juz do tego doszedlem i zamki wymienione blad usuniety , z przodu mam to samo tylko wyskoczylo ze nie dochodzi sygnał czy jakos tak i czynnosc nieciągła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu20061983 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Sprawdź wiązkę w drzwiach. Często przewody są naderwane i dlatego wyskakuje Ci błąd. Edytowane 14 Marca 2022 przez michał JAGODA# Używaj proszę znaków interpunkcyjnych. Post poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi