Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nazywam się Karol. Pochodzę z woj. podlaskiego, jeżdzę oplem vectra B w dieslu, ale planuje zmianę marki, oczywiście na wymarzone Audi. Pozdrawiam

Witam serdecznie na naszym forum! :) Mam nadzieję, że będziesz bardzo aktywnym użytkownikiem :P Na jaki model Audi planujesz zmienić samochód?

Pozdrawiam :cigar:

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Kama i jestem w woj. podkarpackiego. Wczoraj z mężem kupiliśmy nasze 1 wspólne auto. Wybór był oczywisty.... A4. Mam nadzieje że nasza "Audia" będzie się spisywać znakomicie, a dzięki Wam dowiemy się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, nazywam się Kama i jestem w woj. podkarpackiego. Wczoraj z mężem kupiliśmy nasze 1 wspólne auto. Wybór był oczywisty.... A4. Mam nadzieje że nasza "Audia" będzie się spisywać znakomicie, a dzięki Wam dowiemy się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy. Pozdrawiam

Witam kolejną Panią na naszym forum! Gratuluję Wam wspaniałego Audi A4 B7! Mam nadzieję, że zrobicie fotki i wrzucicie je do działu Pochwal się swoim Audi!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

siema nazywam się Mariusz, mam Audi a4_b6, w pięknym sreberku :egyptian:, i trafiłem na zajefajne forum Audi.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 B6 1.9 TDI osobiście sprowadzonej z Niemiec. Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe opinie w sprawach technicznych, instrukcje itp.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam, mam na imię anna.Jestem posiadaczką audi A4,2.5 tdi rok produkcji1998.Chciałabym się dowiedzieć jak wykasować błąd inspekcji.

Opublikowano

Hejka, witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Audi, mam nadzieje, że odnajdę w tym samochodzie tego czego brakowało mi w poprzednim. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jestem właścicielem audi a4 b6 avant od ponad roku. Jestem z podkarpackiego i pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich,

moja kabina to a4 b6 1,8T

Pozdrawiam

Edytowane przez cka

Opublikowano

Witam jestem Michał

Jeżdżę Audi a4 b5

1.8t quattro

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich:) Mam na imię Dominik a swoją 0000 mam od czerwca tego roku. Autko to A4 B6 2002 rok 2.0 w benzynie 131 Kucy:) Pozdrawiam i jeśli będę w czymś pomocny to napiszę:)

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Opublikowano

Witam wszystkich nowych użytkowników naszego forum, :siema: , mam nadzieje że będziecie aktywnymi użytkownikami naszej społeczności, i pomożecie nam stworzyć prawdziwe imperium :sortof: .

Pozdrawiam :cigar:

Opublikowano

witam, mam 29 lat jezdze audi a4b6 sedan 2001 rok, przebieg 240000 - nawigacja, telefon, tempomat, cd6płyt

Opublikowano

Witam Szanownych Audi użytkowników Mój Audi to A4 b7 2005 2.0tdi Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Rafał od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 TDI.

Opublikowano

Witam jestem z Gorlic. Właśnie nabyłem A4 B6.

Opublikowano

Witam wszystkich, mam nadzieje, że będzie nam dobrze współpracowało. :rolleyes:

Opublikowano

Witam

Nazywam sie Krystian

Jezdze audi a4 1.9 tdi 2002

Pozdrowienia dla waszystkich.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam wszystkich.

Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 1.9TDI 2004r.

Pozdrawiam.