Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy autek,jestem na forum nowy jak i od niedawna posiadaczem audi a6 c5 awant,mieszkam w szwecji,ale dosc czesto odwiedzam swoj kraj.Mam na imie Adam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imie Dawid!

Właśnie nabyłem Audi A4 B8 w sedanie i chciałbym po wymieniać się informacjami na temat tego autka!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich maniaków AUDI :) Mam na imie Tomek i od 3 miesiecy śmigam audi a6 c5 avant 2,5 diesel 180 kucyków!!! Jestem tu nowy wiec jeszcze nie wiem za bardzo co do czego. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !!!

Od 2 tygodni mam Audi A3 8L z rocznika 2001 po FL - 1,9 TDI / 96 KW /130 KM

Wersja 3 drzwiowa.

JEST SUPER !!!!

Opublikowano

Witam wszystkich fanów jeżdżących samochodami Audi. Posiadam Audi A4 avant 1.9 TDI z roku 2003r jak narazie dobrze się sprawuje. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

witam ,mam na imie Rafał od dzis jeżdze a4 b6 z 2002r. mam nadzieje ze bede z niej zadowolony. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Kupiłem niedawno A6 C5 2,8 Quattro i stałem się bardzo szczęśliwym człowiekiem :D

Mówcie mi Buczu i jak będę mógł zawsze pomoge.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

mam na imię Maciek,właśnie zakupiłem Audi A4 B7 1.9 TDI, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik.

pozdrawiam wszystkich na forum!!!

Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich serdecznie janusz1954 jeżdżę A-4 2l. benzyna od miesiąca .

Edytowane przez janusz1954
Opublikowano

Witam wszystkich

Nazywam się Łukasz i moim 4 w karierze AUDI

jest ALLROAD C5 2002r.

2,5 V6 TDI

180 KM AKE

Manual

Opublikowano

witam jestem z Wrocka od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 kombi, prowadzę warsztat samochodowy i służę pomocą

pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć. Jestem właścicielema6 c6 z 2007 r, jestem ekonomistą, mam 59 lat, żonaty, dzieciaty, wnuczaty. Mieszkam w Andrychowie, woj. małopolskie Jest to moje pierwsze audi, a 10 samochód w ogóle. Pozdrawiam wszystkich.
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam mam na imie Damian wlasnie zakupilem a4 b6 z 2002r 2.0 131km .Pochodze z okolic Radomia
Opublikowano

witam wszystkich jestem od kilku dni posiadaczem audi a4 1.9 tdi 130 kucyków 2002r przesiadlem sie z paska i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony.krystian