Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam.jestem Zdziś.Od 16,04 jestem właścicielem audi A4 B7 sedan.Poprzednio audi a4 avant.Miło mi.Idę szukać

instrukcji obsługi po polsku :o)

hej.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam

Jestem właścicielem audi 100.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Jarek

Właśnie kupiłem Audi A4 B6 i mam nadzieję, że sprawi mi wiele radości.

Widziałem na tym forum wiele ciekawych wątków pisanych bardzo rzeczowo i mam nadzieję, że również będę mógł się podzielić swoimi uwagami.

Opublikowano

Witam, mam na imie Artur i przymierzam się do zakupu A4 B7 lub A6 C6 w Q i mam nadzieję, że forum pomoże mi w podjęciu słusznego wyboru ;)

Opublikowano

Czesc, od 2 dni jestem posiadaczem A4 2.0 TDI 2007, poki co stoi w garazu bo jeszcze nie zarejestrowane - odliczam dni, pozdrawiam ; )

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum, dzisiaj dołączyłem dołączyłem do Waszego grona. Czy mnie przyjmiecie?

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Witam wszystkich.JEstem nowym posiadaczem audi a3 1.9.Jak narazie jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Pochodze z Warszawy.

Opublikowano

Witam wszystkich fanów Audi.

Sam stałem się posiadaczem Audi A4 w wersji sedan z silnikiem 1,9 TDI. Mam nadzueję, że samochód będzie się spisywał jak należy.

Pozdrawiam,

Piotr.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich

od pół roku jeżdżę A3 z 99R

w polsce jestem raz na 3 m-ce

i nie mam zbyt dobrego dojścia do neta

po za granicami

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Od dłuższego czasu udzielam się na forum vwgolf.pl, jednak wraz z zakupieniem AUDI warto śledzić forum dotyczącego tej marki, oczywiście golfik pozostaje w rodzinie (bryka nim moja żona) :) pozdrawiam i chętnie pomogę jeśli będę potrafił.