Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Widzę iż od dłuższego czasu nikt tu nie zaglądał :) Pewnie z powodu niezawodności audi :)

Nazywam się Leszek.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam mam na imię Rafał. Dopiero zaczynam przygodę z Audi, a dokładnie jest to Audi A6 C5 Avant Diesel w manualu o pojemności 2,5 litra. Auto kupiłem używane, dopiero się z nim zapoznaje i mam nadzieję, że nie będzie sprawiało kłopotów. Na moje nieszczęście nie działa mi wyświetlacz komputera pokładowego, chciałbym znaleźć informacje na temat podłączenia się laptopem do komputera i osobistego sprawdzenia czy coś jest nie tak.

Pozdrawam!

Opublikowano

Czesc

Remik z tej strony ....zostalem posiadaczem Audi A4 Avanti z 2006r. Jestem z Wlkp.

Opublikowano

witam wszystkich,

nazywam sie Paweł i ma Audi A4 B6 z 2006 roku. moim pierwszym autem 6 lat temu była A4 B5 a ostatnio Renault Laguna - szczęśliwie wracam do Audi ;-)

Opublikowano

Siemanko audi a4 b6 z Irlandi 130 km

Mam nadzieje ze pomogę komuś i mam nadzieje ze jesli bede potrzebowal wsparcia tez je otrzymam

a tym czesem wrzuce pare fotek autka ktore mam i pare audi a4 ktore juz mialem :)

pozdrawiam

Opublikowano

Heja! Tomek z Gdyni audi a 4 2005 140 km od ni dawna:))))))

Pozdrawiam!!!!!!!:]

Opublikowano (edytowane)

Witam Mam na imie Gosia,mam Audi a4 b6 diesel 1,9 z 2001r.

Edytowane przez Gosi@
Opublikowano

witam, mam Audi A4 B6 1,9 diesel 2002 r. Avant szukam instrukcji obsługi w j. polskim

Opublikowano

Witam. Jestem w posiadaniu Audi od 2 miesięcy i mam nadzieję na bezawaryjną jazdę. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imię Piotr. Od 8 miesięcy posiadam A6 2.0 diesel S-Line 2008 r. Jestem z Kuj.-Pom.

Opublikowano

Witam, nazywam sie Dawid. Pozdrowienia z Norwegii.

Jezdze Audi A3 1.9TDI.

Opublikowano

Witam ! Jestem nowy na forum. Z marką Audi związany jestem od 1998 roku, Po Audi 80 i Audi A4 B5 przyszedł czas na Audi A4 B7 Multitronic. Auto świetne ale to czas pokaże jak bardzo. Polecam się jeśli chodzi o tuning wizualny Audi

Opublikowano

Witam wszystkich ,

jestem świeżym posiadaczem AUDI A6 C5 2.7BiTurbo Q.

Opublikowano

Cześć jestem Damian

od tygodnia mam audi a4 b6

mam nadzieje że wiele się tutaj dowiem