Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Mam na imię Michał. Od pół roku Jeżdżę AUDI a4 b6 AVANT z 2001 roku. POZDROWIENIA

Opublikowano

Witam

Mam na imie Tomek,

Od nie dawna posiadam wymarzone Audi A6 C4 2.5 TDI quattro.

Pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

Witam mam na imie Dominik lat 4? kilka

mieszkam w Irl Audi A6 C6 mam 6 dzien

I tak znalazlem sie na forum :egyptian:

Edytowane przez d0m0
Opublikowano

Witam, Zenek, A4 Avant, oczywiscie ze disel:P chyba jak wiekszosc zarabiajacych precietnie posiadaczy Audi, poza granicami kraju :( z innej beczki mam nadzieje ze ta rewolucja w polsce to kwestia godzin! pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witamy!

Z tej strony klawiatury pozdrawiają Łukasz i Audi A4 B7 z 2006r.

Od dwóch dni razem.

Miłość od pierwszego wejrzenia. :)

Opublikowano

Siemka. Od wczoraj, mam nadzieje szczęsliwy posiadacz audi a6 c5 1,8T

Opublikowano

Witam nazywam się Wojtek. Planuje na dniach kupić a6 c4 2.6 quattro. Szukam wszystkich materiałów dotyczących a6 a w szczególności info o QUATTRO.

Pozdro

Opublikowano

Siema wszystkim

Mam od roku a4 b5 1.6 a teraz zastanawiam się nad zmianą na a6 c5

Pozdrawiam

Opublikowano

witam,własnie tydzień temu nabyłem swoje pierwsze audi a4 b7 kombi z silnikiem 1.9tdi.wcześniej SEAT Altea i podobne forum z którego można było dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy na co liczne również na tym forum.pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, od kilku tygodni poznaję zalety napędu quattro w a4. Musze przyznać że już od pierwszego dnia jest co najmniej fajnie. Pozdrowienia.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Mam na imię Robert mieszkam w Starachowicach jezdze samochodami audi, obecnie posiadam audi a4 b6 1,9 tdi 130 km jestem bardzo zadowolony z osiagów auta.
Opublikowano

Mam na imię Robert mieszkam w Starachowicach jezdze samochodami audi, obecnie posiadam audi a4 b6 1,9 tdi 130 km jestem bardzo zadowolony z osiagów auta.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Oskar i od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8L 1.9 TDI. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam serdecznie, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej A3 sportback. Pozdrawiam