michał YaGODA Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam. Nazywam się Karol. Pochodzę z woj. podlaskiego, jeżdzę oplem vectra B w dieslu, ale planuje zmianę marki, oczywiście na wymarzone Audi. PozdrawiamWitam serdecznie na naszym forum! Mam nadzieję, że będziesz bardzo aktywnym użytkownikiem Na jaki model Audi planujesz zmienić samochód? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avera Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich, nazywam się Kama i jestem w woj. podkarpackiego. Wczoraj z mężem kupiliśmy nasze 1 wspólne auto. Wybór był oczywisty.... A4. Mam nadzieje że nasza "Audia" będzie się spisywać znakomicie, a dzięki Wam dowiemy się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich, nazywam się Kama i jestem w woj. podkarpackiego. Wczoraj z mężem kupiliśmy nasze 1 wspólne auto. Wybór był oczywisty.... A4. Mam nadzieje że nasza "Audia" będzie się spisywać znakomicie, a dzięki Wam dowiemy się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy. PozdrawiamWitam kolejną Panią na naszym forum! Gratuluję Wam wspaniałego Audi A4 B7! Mam nadzieję, że zrobicie fotki i wrzucicie je do działu Pochwal się swoim Audi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxy0 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 siema nazywam się Mariusz, mam Audi a4_b6, w pięknym sreberku , i trafiłem na zajefajne forum Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julinek902 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich obecnych forumowiczów, liczę na miłe rozmówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek79 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich.Od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 B6 1.9 TDI osobiście sprowadzonej z Niemiec. Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe opinie w sprawach technicznych, instrukcje itp.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam, mam na imię anna.Jestem posiadaczką audi A4,2.5 tdi rok produkcji1998.Chciałabym się dowiedzieć jak wykasować błąd inspekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuzu Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Hejka, witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Audi, mam nadzieje, że odnajdę w tym samochodzie tego czego brakowało mi w poprzednim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondej Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 WitamJestem właścicielem audi a4 b6 avant od ponad roku. Jestem z podkarpackiego i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawido_a5 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cka Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) Witam wszystkich, moja kabina to a4 b6 1,8TPozdrawiam Edytowane 17 Października 2010 przez cka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZA Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam jestem Michał Jeżdżę Audi a4 b51.8t quattropozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
db8181 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich:) Mam na imię Dominik a swoją 0000 mam od czerwca tego roku. Autko to A4 B6 2002 rok 2.0 w benzynie 131 Kucy:) Pozdrawiam i jeśli będę w czymś pomocny to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba12345 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba12345 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm3r Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich nowych użytkowników naszego forum, , mam nadzieje że będziecie aktywnymi użytkownikami naszej społeczności, i pomożecie nam stworzyć prawdziwe imperium .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekl80 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witam, mam 29 lat jezdze audi a4b6 sedan 2001 rok, przebieg 240000 - nawigacja, telefon, tempomat, cd6płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes123456 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam pomykam a8 . 4,2 rok 96. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam Szanownych Audi użytkowników Mój Audi to A4 b7 2005 2.0tdi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam!Mam na imię Rafał od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano181 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam jestem z Gorlic. Właśnie nabyłem A4 B6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1.88 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam wszystkich, mam nadzieje, że będzie nam dobrze współpracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clasact Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 WitamNazywam sie KrystianJezdze audi a4 1.9 tdi 2002 Pozdrowienia dla waszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf3075 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 1.9TDI 2004r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi