Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej mam na imie Krzysztof i jestemszczesliwym posiadaczem Audi a3

Opublikowano

Witam.

Przygodę z Audi zaczynałem od A4 1,9 TDI (130 KM), potem była A7 3,0 Bi TDI (313KM), teraz A8 3,0 TFSI (310KM). Pozdrawiam serdecznie "Władców pierścieni".

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam na imię Robert, a Audi to moja marka:)

Moje samochody to A6 c6 3.0 tdi 233km i A8 d4 4.2tdi 350km

Opublikowano

Cześć.

Leszek z Katowic, ale auto Ojca.

Audi A4 Avant B7 2.0 TDI 2007r.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Damian z Żor, on niedawna właściciel Audi, pozdrawiam i liczę na miłą atmosferę. 

Opublikowano
W dniu 25.10.2010 o 19:51, rafalred napisał:

rafał

audi a4 b6 2002 wrocław

Witam Giby audi a4 b7

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wszystkim,

Jestem nowym użyszkodnikiem oraz posiadaczem używanego Audi Q5 2016 r.  3.0 Diesel 258 KM.

Edytowane przez rastaffan
Opublikowano

Dzień dobry, 

mieszkam w Suwałkach, jeżdżę Audi Q5 z 2018 r. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie moje auto to audi a4b5 a przesiadka na a4b7 pozdrawiam Mirek 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!