wlodek15 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jeżdżę audi A6 C6.Jestem fanem tego modelu.Na forum chcę wymieniać informacje i doświadczenia na temat tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADEMO Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Cześć, Mam na imię Wojciech, jestem z mazowieckiego. W najbliższych tygodniach przesiądę się z Kia Carnival diesel do paroletniego Audi Q5 benzyna, które płynie do mnie zza oceanu. Ciekaw jestem wrażeń. Wierzę, że uzyskam na forum wiele cennych informacji i że doradzicie w razie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol8618 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Witam wszystkich miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonic Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Witam, do zeszłego tygodnia A6 C5 a teraz Q5 8R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artursz1 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Cześć, jestem Artur , posiadam Audi A4B7 1.9 TDI BRB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Cześć, Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Q5 55TFSIe z roku 2022 i chciałbym czasem poszukać info lub popytać o porady na temat tego auta. pozdr. A Edytowane 5 Marca 2023 przez ares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich mam naimie Adam od roku jestem posiadaczem Q3 z 2018 roku .pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2023 przez pucek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vipparkett Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Witam Szanowne Grono. Prowadzę własną firmę a z zamiłowania reperuje swoje samochody oczywiście zasięgając informacji w internecie. Moje auta Audi A6 C7 3.0tdi Quattro 2014r Audi A3 8p 2.0tdi BKD 2004r VW Caddy 1.6 TDI 2013r Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2023 przez Vipparkett Niepelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYLWEK1973 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Sylwek, posiadam AUDI A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Furman Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Czesc! Jestem Wiktor jezdze Q5 (2 HDI automat 2015) i A3 (2 HDI automat 2004). Jestem z Gliwic mieszkam w Wolverhampton. Moje pytanie dotyczy Q5 z 2015 jak zainstalować media (działa tylko radio i nawigacja komórka łączy się i dziala wyłącznie jako telefon, nie działa CD). Instalacja mediów zawiesza się. Co mogę z tym zrobić bez odwiedzanie serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna91 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Witam Nazywam się Dorota i jeżdżę Audi A3 8L z 2001 roku. Województwo podkarpackie, do czynienia z audi mam dopiero od 4lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek19051988 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcu Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Witam nazywam sie Tomek mieszkam na Śląsku Od niedawna jestem posiadaczem A6 C7 2.0 tfsi 252KM quattro wcześniej jeździłem a4 b8 2.0 tdi 190KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaMalgoska Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Hej.Mam na imie Agnieszka od kilku miesięcy jeżdżę audi A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej L. Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Witam wszystkich fanów AUDI. Liczę na życzliwe przyjęcie do Waszego klubu. Andrzej. Q5 Ostatnio zdecydowałem sie na Q5, Autko nie nowe, ale ma zalety, które mnie przekonały. Mam nadzieję,że na forum znajdę rozwiazanie drobnych problemów. Edytowane 7 Marca 2023 przez Andrzej L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROMU Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Piotrek z Podkarpacia. Dziś kupiłem Audi A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejm Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witam posiadam audi q5 2015r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszbi Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Janusz. Jestem nowy na forum. Użytkuję Audi Q5 z 2021 roku z rynku amerykańskiego. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Witam wszystkich, Krzysiek, jeszcze nie posiadacz Q5 ale bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwalsall Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin1705 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Cześć, witam wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Robert i oczekuję na odebranie od mechanika mojej Audiczki Q5 z silnikiem benzynowym 252KM . Moja Audiczka przyjechała do mnie z Kanady i jest właśnie przystosowywana do rynku europejskiego. Przechodzi też malowanie przedniego zderzaka po niewielkim uszkodzeniu jakiego doznała za oceanem. Liczę na owocną współpracę przy wymianie wiadomości i doświadczeń. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilAdam Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Cześć, jestem Kamil, witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawida3 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Witam, jestem Dawid posiadam audi a3 2008 rok z silnikiem 2.0tdi 170 bmn, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianwwy Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Witam, mam na imię Adrian. Pochodzę z woj. Mazowieckiego, posiadam Audi A4 B8. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGil Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Witam nazywam Błażej od roku jezdze audi a5 w dieselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi