Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

stałem się szczęśliwym posiadaczem audi Q5 FY i postanowiłem dołączyć do forum. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

cześć

od miesiąca jestem posiadaczem A4 rocznik 2019 w dislu 150koni.

To moje pierwsze audi i mam nadzieję , że posłuży mi kilka lat w zdrowiu;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć jak czapka jestem muha z Polski, niezmiernie miło mi tu gościć , liczę że dużo się tu dowiem o Audi 

Opublikowano

Witam Forumowiczów i Zespół Redakcyjny. Jestem osobą starszą, od 2015r. posiadam Audi A4 B6 2,0 l benzyna, silnik ALT, r.p. 2001. Większych awarii nie było, choć zdarzają się drobne, stąd moja obecność na forum. Pozdrawiam wszystkich.   

Opublikowano

Cześć, jestem Artur, jestem posiadaczem 

Audi A3 8P Sportback, 1.4 TSI, 2012

125KM, 92 kW od dwóch lat.

Opublikowano

Witam Wszystkich użytkowników Forum

Jestem użytkownikiem Audi od kilku lat (A6 2,5TDI Avant,  A4 2,0 Avant) ostatnio A6 2,0 również Diesel. Na Forum pierwszy raz, ale sądzę że są tu ludzie miłujący auta tej marki tak jak ja.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc. Jestem Mariusz. Od kilku miesiecy ciesze sie z Q5 2018.

Mam nadzieje ze forum bedzie pomocne w razie potrzeby.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Posiadam A4 b9 2,0 TDI 140kw w automacie rok 2017, wcześniej posiadałem AUDI 80 oraz a4 b8 2,0 TDI

Mieszkam na pomorzu w byłym województwie Słupskim

Opublikowano

Cześć,

Jestem Wojtek, aktualnie jeżdżę Audi A3 8v z 2014 r dopiero zaczynam przygodę z Audi ale po pierwszym miesiącu jazdy już wiem ze zostanę na długo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko,

To moje pierwsze samochodowe forum do, którego się zapisałem. Posiadam A3 8P 2011 z silnikiem 1.4 tfsi z s-tronic i planuje dłuższą miłość z tym modelem dlatego postanowiłem, że skorzystam z doświadczenia innych. :)

Miłego!

Opublikowano

Cześć, 

Jestem Robert, właśnie zostałem posiadaczem A3 Sportback 40 TFSI quattro S tronic i zostanę chwile z wami :) 

Opublikowano

Cześć, 

Tomek z Dolnośląskiego. Właśnie poszukuje swojego nowego samochodu - A4 B9 :)