sewcyk Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 WITAM.MAM NA IMIĘ ŁUKASZ ORAZ JESTEM POSIADACZEM AUDI A4.FAJNIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merik Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sicio Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 SiemaJestem Karol. Dopiero co nabyłem moje pierwsze Audi A6 C5 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielsen Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 witam. Tomasz z Gdyni.Posiadam audi a4 b6 avant 1,9 tdi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoutsystem Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam mam na imię Maciek posiadam audi a3 8l 1600 benz. jażdzę nim od pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekgo27 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) Witam mam na imię Marekod 3 tygodni jeżdżę audi a4 b6 avant1.9 diesel 2004Pozdrawiam wszystkich Edytowane 29 Marca 2011 przez Marekgo27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris3510 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam serdecznie.Od ponad roku śmigam Audi a4 b6 avant 2,0 Pb. Do tej pory,gdy co rano widzę moje autko to gęba mi się do niego cieszy.Mieszkam w niewielkiej miejscowości niedaleko Opola. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris3510 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam serdecznie.Od ponad roku śmigam Audi a4 b6 avant 2,0 Pb. Do tej pory,gdy co rano widzę moje autko to gęba mi się do niego cieszy.Mieszkam w niewielkiej miejscowości niedaleko Opola. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi2006 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam jestem Roksana jeżdzę audi A4 B7 2006 r prawko mam od pół roku wiec jestem początkująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek09 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam Wszystkich miłosników audi;)ja posiadam audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofcza Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi, od tygodnia również jeżdżę Audi A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 B6 Wojtek Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum nazywam się Wojtek jeżdżę Audi A4 b6 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VondaBell Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tego cudownego auta:)Nazywam się Iza i od wczoraj jestem posiadaczką Audi A6C5 2,4 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanlej Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 witam forumowiczowjestem stasiu z okolic katowic zakupiłem audi a4 2006 rok 1,9 tdi wczesniej miałem golf4i clioteraz ciesze sie z audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomis_s Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie nazywam się Tomek mieszkam w Bytomiu mam 41 lat z zawodu jestem jestem żołnierzem zawodowym. Postanowiłem zmienić samochód na niezawodną markę AUDI 1.9 TDI z 2007 r, po którego musiałem się pofatygować do Belgii. Przyjechałem nim na kołach spisywał się bardzo dobrze, jestem dynamiką mile zaskoczony wcześniejszy mój samochód to Laguna 1.9 DTI, która jest strasznym „mułem do Audi”. Kolor Audi Granat perła z środku jasna skórka. Edytowane 31 Marca 2011 przez Tomis_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam,Jestem wlascicielem Audi A4 B6 1.9 TDI 130KM, rok 2005 (rocznik dosc nietypowy, koncowka serii). Obecnie przebywam za granica we Francji, skad tez sprowadzilem samochod. Jakby ktos mial pytania dot. formalnosci sluze pomoca.Liczę na to, że dzieki wiedzy kazdego z nas, bedziemy mogli sobie nawzajem pomagac i rozwijac wiedze na temat naszych samochodow. Pozdrawiam szczesliwych uzytkownikow Audi!m@uryc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahooz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hej.Robert z tej strony - Audi A4 B7 2.0 TDI.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz844 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 witam wlasnie stałem sie posiadaczem audi a4 b6 avant i szukam instukcji do mojego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam w naszym gronie mając jednocześnie nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem PozdrawiamWitam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Mam na imię Piotrek. Parę dni temu zostałem posiadaczem Audi A4 Avant B7 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1k1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam .Mam na imię Zbyszek. Mam od 3 miesięcy Audi A4 z 2001r. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro74 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dub Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi-1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 witam serdecznie wszystkich milosnikow audi od roku posiadam AUDI A4 Z 2005R 2 LITRY TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi-1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 WITAM SERDECZNIE MAM NA IMIE RADEK AUDI A4 2005 R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi