daras Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 WITAM WSZYSTKICH.WLASNIE DZIS STALEM SIE POSIADACZEM A6 C6 3.0TDI QUATTRO...OBY AUTKO SIE SPISYWALO...MAM ODRAZU PYTANKO MA KTOS INSTRUKCJE OBSLUGI BADZ MOZE MNIE NAKIERUJE NA NIA...Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fresh_da Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam serdecznie.Mam na imię DarekPoruszam się A4 2.0 TDIMam nadzieję że będziemy mogli sobie pomóc.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike908 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@teush Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam. Mam na imię Mateusz i poszukuje intrukcji do Audi A4 b7. Może mnie ktoś pokierować gdzie ona sie znajduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrio72 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam wszystkich !!!!!a6 1,9 tdi 98r Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi30 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam,od wczoraj jestem użytkownikiem A4 B6. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam! Jestem Paweł z okolic Gorzowa, niedawno zakupiłem audi a4 z 2002 roku w sedanie i póki co jestem bardzo zadowolony, jadza to czysta przyjemność!pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinu81 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witam, Od niedawna jestem posiadaczem modelu A4 B7 2.0 TDI avant pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM A8 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszystkichJestem Tomek , mieszkam w Rzeszowie od kilku dni jestem posiadaczem audi a8 , mam nadzieje że tak już zostanie na długo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro7 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Poprzez tę stronę chcę lepiej poznać samochody Audi.Pozdrawiam,\Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 hej, mam na imię Marcin. Obecnie mam A4 B6 Avant'a poprzednio A4 B5 sedana a jeszcze wcześniej 80tke Pozdrawiam forumowiczów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagamic Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) hej.mam audi a3 od 3 tygodni.Jade na autostradzie 150km/h poczym wlaczyla mi sie kontrolka ESP i Emission control system.Czy ktos wie dlaczego i co z tym robic? Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez dagamic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich. ja tu pierwszy raz choć Audi u mnie to już od Audi 100 C1 od 1976 roku jest w rodzinie i tak kolejne wcielenia. Pozdrawiam wszystich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam jestem nowym tu .Mam audi a4 b6 1.8T Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpine Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 witam wszystkich a3, KR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAvant2005 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich,Od ponad dwóch lat jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant S-Line rok 2005 (140KM 2000cm3 TDI)Autko ma przejechane ponad 200tyś km i teraz zaczynają się kłopoty.Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się nieco mniej kasy zostawić w autoryzowanym serwisie.Serdecznie pozdrawiamZibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilw Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum Audi !!Jestem użytkownikiem Audi A6 C6, 2007 LimuzynaAutko sprowadziłem osobiście z Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_t Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam,będzie A3 8P już za tydzień.Pozdrawiam,Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Serdecznie Witam Wszystkich użytkowników forum. Jestem świeżo upieczonym nabywcą B7, z silnikiem 1,9 BRB z 2006r. Autko kupiłem za ODRĄ z instrukcją : nie po naszemu : Wiedza moja o tym typie jest znikoma a chciałbym nieco więcej się dowiedzieć o eksploatacji i naprawach. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i podesłał instrukcję w języku ojczystym ? Wdzięczność moja będzie niewymowna. Do dotychczas eksploatowanych samochodów miałem literaturę i radziłem sobie. DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam mam na imię Sylwek, ostatnio zakupiłem sobie Audi A4 B7 2.0 TDI 140KM i zaciekawiło mnie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillll Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) czesc wszystkim wkoncu mam piękną niemke Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez kamillll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexmast Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 witam posiadam od niedawna audi a4 b6 2002r s-line 130KM auto jak najbardziej ok:)pozdro marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrA6 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Jestem pasjonatem Audi już od kilku lat. Niedługo zamierzam kupić A6 C5 na forum będę przede wszystkim udzielać się jeżeli chodzi o najnowsze informacje ze świata Audi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salix Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam posiadaczy Audi do których od niedawna należę Audi A4, 2002 rok, 1,9tdi, 130koniPozdrawiam, salix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofcaa2 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi i szczęśliwym posiadaczem audi a4 B6 Avant, 1.9 TDI 130 koniPozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi