polak74 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Nazywam się Piotr.Mieszkam w Głogowie, jeżdżę Audi A4 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
praweks Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam, jestem Adam jeżdżę a4 avant quatro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubul222 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ello, jestem świeży jak szczypiorek, szukam wszystkiego o audi A4 b7 . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek83f Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich,jestem Tomek jeżdże audi 100 C3 2.0 TD 102 KM i Audi A6 C5 2.5TDI 150KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁACIU Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam bardzo serdecznie wszystkich posiadaczy AUDIczek!Mam na imię Karol i pochodzę z Kołobrzegu.Od kilkunastu lat jestem posiadaczem Audi80B4-super się spisuje,teraz obecnie kupiłem Audi A4B7 i mam nadzieję,że będę z niej tak samo zadowolony;)Pozdrowionka dla wszystkich szczęściarzy posiadających Audiczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienaa1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, jestem Piotr jeżdżę a4 avant quatro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaros Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, jestem od wczoraj szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek123 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nazywam się jurek.Mieszkam w Olsztynie, jeżdżę Audi A3 od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawat Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 witam;)jestem wojtek i jezdze a3pozdrawiam wszystkich forumowiczow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojbra1 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Jestem Wojtek i niestety jeszcze nie posiadam własnego auta, ale wkrótce może coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELS302 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Jestem Paweł i posiadam Audi A3 Sportback z 2007. Jak narazie pierwsze Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELS302 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jestem Paweł i posiadam Auddi A3 Sportback z 2007. To moje pierwsze Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Mam na imię Łukasz, pochodzę z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!! Jestem Rychu i jezdze Audi A4 1.9 tdi 131 km quatro w kombi z 2003 roku.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmar Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hej nazywam się Marek i jestem ze Starogardu. Od niecałego miesiąca jeżdżę Audi A4 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carmarket Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carmarket Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 CześćNazywam się Andrzej i jeżdżę Audi A3 1.8t.Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych58 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!!! Jestem Zbyszek, od 4 dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant B7 1.9 tdi 115 km z 2007 roku.Nie jest to pierwszy samochód, ale brak mi z tą marką doświadczeń. Poprzednie samochody : Toyota Corolla,Nissan Sunny,Toyota Carina ,Mercedes A170 CDI. VW passat 1,9 TDI.Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych szczegółów o zaletach i problemach Audi z tego Forum a swoje spostrzeżenia z eksploatacji przekażę Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek039 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike61 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Mam na imię Darek, mam pięćdziesiąt lat i mieszkam w Sudetach.Dwa tygodnie temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1,9 DTI B7 z 2006 roku.Jest to mój drugi - po 20 latach przerwy - samochód. Przejechałem nim dopiero 300 kilometrów, ale już dał mi dużo wspaniałych emocji.Uwielbiam prowadzić samochody, lecz kompletnie się na nich nie znam.Mam nadzieję, że fakt posiadania takiego autka wymusi na mnie szukanie wiadomości na jego temat i przybliży do takiego stanu wiedzy, który jest niezbędny do właściwej jego eksploatacji. Pozdrawiam,Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detektyw78 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, mam na imie Grzegorz i jestem nowym posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) audi a6 c5z 1998.autko jest z benzynowym silnikiem 2.4 w automacie w wersji avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!!! Jestem Zbyszek, od 4 dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant B7 1.9 tdi 115 km z 2007 roku. Nie jest to pierwszy samochód, ale brak mi z tą marką doświadczeń. Poprzednie samochody : Toyota Corolla,Nissan Sunny,Toyota Carina ,Mercedes A170 CDI. VW passat 1,9 TDI. Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych szczegółów o zaletach i problemach Audi z tego Forum a swoje spostrzeżenia z eksploatacji przekażę Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 WITAM!!!! JESTEM RÓWNIEŻ SZCZĘSLIWCEM, 4 DNI TEMU KUPUIŁEM AUDII ALLROAD 2,5 Z 2002 R. TO MOJE TRZECIE AUDII- NIE ZMIENIAM MARKI- JEST SUPER! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi3lgrzym Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacklod Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 witam,mam na imię Jacek, mieszkam w Bydgoszczy i od listopada 2010 użytkuję Audi A4 z roku 2006 z silnikiem 2,0 TDIpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi