ampyk Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Cześć. Mam Audi A4 B6 1,9 TDI Jest B. fajne i równie fajnie jest należeć do grona fanów AUDI!!!! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz747 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 WITAMMAM NA IMIĘ MARIUSZJESTEM SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM A3 8P 1.6 BGUPOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzen91 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam od wczoraj jestem posiadaczką Audi Quattro 2,4 (165KM) z 1999 roku w kombiaczku .Jest mój pierwszy audik jesteśmy z Łodzi i razem na wzajem się poznajemy . Pozdrawiam wszystkich życząc przyjemności z jazdy naszymi maszynami. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba S Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Od ponad dwudziestu (z małą przerwą) lat jeżdżę Audi. Były Audi 80 B2, Audi 80 B4 teraz, od miesiąca Avant Audi A6 allroad quattro C6 2007. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dionee Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dzis nabyta audi a4 b6 s-line rocznik 2002 - szukam informacji dot. obslugi oraz serwisu autaPozdrawiwamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubukrosno Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich już za kilka dni stanę się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem mojego wymarzonego Audi A4 Avant S-line '04.Poszukuję wszelakich użytecznych informacji dot. ww. samochodu.Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denial Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 WitamDużo pozytywów słyszałem o tym forum, dlatego pozwoliłem sobie na rejestrację.Pozdrawiam wszystkich AudiManiaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubey Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ema . Bubey i sie lata audi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARCADIO Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Mam na imię Arek Posiadam Audi A4 oraz A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sombaty Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Również nie mam jeszcze Audi ale wszystko przede mną. Miałem już kilka autek, kilka problemów rozwiązałem, więc może się przydam. Lubię "mechanikować" i baaaardzo lubię samochody Pozdrawiam: Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGame Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników ! Mam na imię Michał i mam 16 lat. Na wstępie proszę nie pisać " nic nie masz pojęcia na temat aut " lub " to nie podstawówka ". Proszę bardzo was oto : ) Swojego Audi nie posiadam, ze względu na wiek. Natomiast każdy z mojej rodziny jeździ autem tej marki i czuję się zobowiązany być fanem ten marki. Ale zobowiązanie nie trzyma mnie na siłę, ponieważ od czasów kiedy byłem mały zawsze kochałem samochody. Trochę przeżył z nimi przygód jak na swój młody wiek. Chyba nawet więcej niż nie jeden kierowca z kilkuletnim stażem. Na temat aut mogę rozmawiać godzinami a szczególnie na temat tej marki. Może teraz opowiem coś o autach w rodzinie. Mój ojciec jeździ Audi A8 D4 z 2011 rocznika. Auto zostało zrobione dla jednego z członków zarządu Audi. Jeśli ktoś już teraz mi nie wierzy, to proszę o oderwanie wzroku od mojego postu. Wnętrze jest obszytę w brązowej skórze a cała reszta wykończenia jest z białej alcantary. Aut z takimi wnętrzami postało tylko 9 sztuk. Z czego 4 jest używane przez normalnych kupców Audi. W środku gdzię się tylko spojrzy jest znaczek " Audi Exlusive ". W środku są ekrany i takie tam pierdoły ( później przedstawię wam to auto ). Moja mama jeździ Q7 po liftingu. Brat, który mieszka w USA ma S5. A wujek który również mieszka w USA ale ma również dom w PL do swoich aut dołączył R8 4,2. W garażu stoi również zadbana A4 z 2002r. z przebiegiem 410tyś. km. z pakietem S-Line. Ja będę chciał po zrobieniu prawka również jeździć Audi. Marzy mi się Audi Quattro oraz R8 5,2 Spyder. To tyle. Postaram sie przedstawić auta w odpowiednim dla tego dziale. Mam nadzieję, że będę zadowolony w tym gronie fanatyków tej marki. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysunia Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 witam jestem Rafał Od roku jeżdze a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadzio Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 WitamMam na imię Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denzel_dne Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysterwall Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich na forum,mam na imię Jacek i niedawno kupiłem audi a4 b6 avant 1,9 TDI 130 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronopa Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 MAM NA IMIĘ PAWEL , MIESZKAM W UK.... JEŻDŻĘ A4 TDIPOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_diabla Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Audiholików :)Przeglądając internet znalazłam Wasze forum, pomyślałam - to chyba dla mnie. Od kliku lat zakochana w czterech przeplatających się ze sobą pierścieniach...z wzajemnością PozdrawiamAda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam,na imię mam Tomasz. Planuje zakup Audi A3 8P w diselku.Muszę sobie poczytać na co zwrócić uwagę przy zakupie,dlatego nie wykluczone, że poproszę Was o pomoc PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek79 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audic!Jestem wlascicielem Audi A4 kombi 2002 rok.Pozdrawiam!Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUpaDI Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów od roku jeżdze A4 z 1996r.pozdrawiampaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maros Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Hej. Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babel2002 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 witamnazywam się michałwłasnie stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a4 avant 2006 s-linepoprzednio posiadałem audi a3- mam nadzieję że będę z nowego samochodu równie zadowolony jak z poprzedniegopozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitawawa Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich miłośników AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomis_s Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam. Jestem z Bytomia od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI 116KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi