mareklag Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 cześć witam wszystkich wielbicieli audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkojak Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam.Mowia ze historia kolem sie toczy i cos w tym chyba jest.Po 6 latach powrocilem do Audi Poprzednio byla to A6 1.8T ,teraz tez A6 ale 2.4 quattro w automacie.W miedzyczasie byly rozne auta ,ale najbardziej utkwil w pamieci Mitsubishi Carisma (na minus) i Peugeot 607 (na wielki plus).Lubie zzmieniac auta , wiec nie bede sie zarzekal ze tylko Audi i az do smierci , bo nawet moja corka stwierdzila ze fajne auto ,ale jakby tak w peugeocie byla skora i automat to kto wie,kto wie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekret17 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam mam na imię Piotrekod niedawna jeżdżę A4/B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 03 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, nazywam się Tomek i jeżdżę a6, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema! Mam Audi a4 B5 2002 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz218 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak771 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 witam,jestem Paweł i muszę sie przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymiś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam fanów Audi.. mam na imię Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alutka4don Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich Serdecznie Jestem Alicja i jakiś czas temu stałam się szczęśliwą posiadaczką audi a4 b6 z 2001 roku!Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dastin4 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów.Właśnie kupiłem Audi A4 B6 Sline i chciałbym poznać więcej szczegółów tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4ni3lu Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 witam nazywam sie dan iel mam 20 lat. i wlasnie rozwazam kupna audi a4 1.8t quattro tiptronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaro Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam,Od wczoraj w garażu parkuję a4 b6 z 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igore Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam,jestem posiadaczem A4 B7 S-line z 2.0 TDIpolecam autko, jest to moje pierwsze Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newbel Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam, zakupiłem A4 B7 2006 r., 1.9 TDi 115 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYZ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEWE Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI TT z 99r i AUDI A6 AVANT 2,5TDI Z 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczówwłaśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B7 Avant 1.9 116KM 2007r w wersji Sportline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeef Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, obecnie posiadam A4 B7 sedan 2,0 131 kM 2005 rpoprzednio w latach 90 AUDI 80 1,8S oraz 2,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorgus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 z 2003r. Pozdrawiam wszystkich fanów Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam jestem Paweł.Moje Audi posiadam od 3 latek A6 C5 1.8T 98r.a od 2 miesięcy niestety stoi w garażu bo mam mały problem z jego sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary0202 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam nazywam się Mirek,moje auto to Audi A4 z 2005r nie zamieniłbym go na żadne inne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiula Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam jestem Asia,dwa miesiące temu kupiłam audi A4 Avant,2002r. 1,9TDi i jestem w nim zakochana:)Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlo64 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, rozpoczynam przygodę z Audi A4 B6, mam nadzieje że znajdę pomocne info na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medic Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam. Mam na imię Damian i razem z moim ojczulkiem zakupiliśmy Audi A6 C5 z 99'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco1 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marek i cieszę się,że mogę tu z Wami byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi