Bollocks Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów.PozdrawiamSzczęśliwy posiadacz A4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekw Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkichOd jutra będę posiadaczem A3 z silnikiem 1.8 + turbinka.To własnie dlatego się tu znalazłem i próbuję wyczytać wszystkie mądrości jakie można znaleźć na temat tego jeździdełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon2k Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam serdecznie, nazywam się Szymon, jestem ze Śląska, od paru dni jeżdżę A4 z 2002 roku. Liczę na pomoc Szanownego Forum w sprawach motoryzacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaad1 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich użytkowników.Jestem zupełnie nowym "stazystą" szacownego Forum.Audi jest moją marką od kilku dni. A4 avant 2005/2006 B7 1,9 tdi 116 KM. Ot takie fajne autko.Jeździ się tym fajni więc chciałbym trochę "polatać" wśród wiadomości .Pozdrawiam JD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 witam nazywam się Remik. Od niedawna rozbijam się Audi A4 B6 spoko samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1024 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 WitamNazywam się Przemek Obecnie jeżdżę A4 B6 1.9 TDi 130KMInteresuję mnie tematy dotyczące tego pojazdu stąd moja obecność na forum.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tipex Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam miłośników tych ładnych samochodzikow !!! Wlaśnie jestem nowym właścicielem A6T C5 150 kucyków 2001 rok petrol.Obecnie mieszkam w IRLANDII i czytam wszystko co jest dostępne na temat tych aut.Do tej pory jeżdziłem renówką espace 2.2 td ale już mi obrzydła a o a6 myślałem już od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
constantin4 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam Wszystkich.Mam na imię Grzegorz mieszkam w Lublinie i od miesiąca jestem posiadaczem AUDI A4 2005R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras! Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 witamDopiero zaczynam zabawe z audi mam nadzieje ze bedzie to udany zakuppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekkk Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam, nazywam się Michał i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5 2.4 z 97r w sedanie Mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi na intrygi związane z moją czarnulą, a i sam chętnie pomogę jeśli będę mógł. Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek9 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich zafascynowanych swoimi audi. Mam A3 140 km. rocznik 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delongi Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 HEJWitam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Moja przygoda z Audi zaczęła się w 1997r i była to 2 letnia B4 1,8 benz. Która nacieszyłem się tylko 2 miesiące ją buchnęli. Po odzyskaniu kasy kupiłem B2. Później było dużo autek różnych marek no i 2 miechy temu wróciłem do A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam,nazywam się Radek a od wczoraj jestem właścicielem Audi A4 B6 1.9 TDI 131KM, z 6-biegową manualną skrzynią z 2004 roku. Mam nadzieję na dłuuugą eksploatację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawran Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów.Od wczoraj jestem, mam nadzieje, że szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6. Myślę, że to forum będzie dużą bazą wiedzy za którą z góry dziękuję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) witam wszystkich Edytowane 3 Maja 2011 przez virus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubełko Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubełko Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Kubełko wita wszystkich Forumowiczów.Mieszkam w Gdańsku, od niedawna ponownie jeżdżę Audi.Tym razem Audi A4 Avant z 2002 roku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Hej mam na imię Konrad.Od miesiąca posiadam A6 C5 1.8tPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensej Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich pisadam audi a4 b6 jestem z zabrza i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapkadm Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Cześć.W tym tygodniu staniemy się z żoną będziemy nowymi użytkownikami Audi A4 Avant b7 z 2007 roku.Na pewno będziemy korzystać z Waszych rad i podpowiedzi - dlatego też zostałem użytkownikiem nowym :-)Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeSti Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich, mam na imię Joaśka i jestem w woj. zachodniopomorskiego. Od tygodnia cieszę się jazdą Audi A4 B6 Avant. Mam nadzieje,że dzięki Wam dowiem się wielu ciekawych i pomocnych rzeczy. Pozdrawiam bardzo serdecznie ! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasch Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 cześć jestem tomek.mam a4 b6 2.5 tdi quattro z 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielbarcel Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Forumowiczów,jestem Daniel, mam A3 1,9 TDI 110KM z 1997r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznup Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam! Mam na imię Michał. Niedawno sprawiłem sobie Audi A6 C6 S-line 3.0. Piękna furka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwalt Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Mam na imię Krzysiek ,od tygodnia jestem posiadaczem audi A4 b6 1,9 tdi 116 km z 2004 roku Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi