Lobuz Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 WItam. Tydzień temu kupiłem swoje drugie audi a dokładnie Audi A4 B6 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenbar Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) Witam. Od niedawna jestem właścicielem A4 B6. Myślę, że podobnie jak B5 będzie mi służył długo i pomyślnie. pozdrawiam wszystkich miłośników pięknych i niezawodnych Audi.Zen Bar Edytowane 5 Maja 2011 przez zenbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qraczek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 siema z islandi, audi a4 b6 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_matrix Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 WitkaNazywam się KrzysiekOd ~miesiąca jeżdżę A3 1,9TDI z 2005 roku Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi_mania1 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam.Nazywam się Marcin.Co prawda ja śmigam MB 300E z 1992, ale żonka to właścicielka pięknego A3 1,9 TDI z 2005 roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iareczek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 witamMam na imię Jarek. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym użytkownikiem Audi A4 avant z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam wszystkich jestem Marcin z Bydgoszczy.Wczoraj stałem się szczesliwym posiadaczem Audi A4 B8 rok 2007 1.9 Tdi 130 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tłumacz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam jestem Jacek i chętnie zostanę członkiem forum. Od kilku dni Audi A4 B6 S-line rocznik 2001 1.8 t benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingil Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 WITAM Z TEJ STRONY MARCIN MAM A4 I ZACZYNAM PRZYGODE NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aderro Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wita wszystkich,nazywam sie Andrzej i jestem posiadaczem audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulasss Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam i pozdrawiam. Od niedawna jeżdżę Audi A4 B6 S-Line 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODI66 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 WITAM WSZYSTKICH AUDIMANIAKÓW;) JESTEM TU ŚWIEŻACZEK I MAM HOOPLA NA PUNKCIE MOJEJ 90 SZUKAM WIĘC DO NIEJ INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ Z KOLORAMI KABELKÓW Z GÓRY DZIENX I BARDZO POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy88 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 siema nazywam sie marcin wlasnie zakupilem audi a4 19 tdi 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_c Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 witam, Jestem Mariusz od wczoraj posiadacz AUDI A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek ke Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Cześć, pierwszym moim samochodem miał być B5 S4, wyszło inaczej, przez 3 lata był passat b5 V6, 4motion 193konie. Teraz pasek poszedł w lepsze ręce a ja już zrobiłem 2tys km w poszukiwaniu mojej S4 z jedynym właściwym configiem, V8 + manual + sedan.W tym tygodniu znowu kolejne 300km bo z małopolski wszędzie daleko Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam wszystkich posiadaczy audi!!! Właśnie od wczoraj stałem się posiadaczem AUDI A4 B7. z silnikiem 1.9 tdi 2007r i mam nadzieję że będę odwiedzał to forum w celach informacyjnych Samochód kupiłem od Niemca w Monachium tak że z pierwszej ręki przebieg udokumentowany 160 tyś km.Wszystkie wizyty są odnotowane w książce serwisowej.Moje pierwsze wrażenia??.Poprostu można się w nim zakochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koneser_relaksu Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 witam, mam a4 avant 2.0 tdi z `07 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAYDER Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam Wszystkich którzy wiedzą które auta są najlepsze na świecie i tych którzy doceniają Niemiecką precyzję ;-)Nazywają mnie Rydek i obecnie mieszkam w Niewiadowie jeżdżę Audi A4 Avant 1.8T quattro 190 PS znakomita maszyna i polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harder Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam jestem Marcin szczęśliwy posiadacz a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 WitamJestem zadowolonym posiadaczem A4. Zawsze fajnie poczytać coś o swoim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Osa Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Cześć Wszystkim!Mam na imię Marta, miesiąc temu kupiłam Audi A4, 2.0TDI, 2005r. Zapisałam się tutaj, by dowiedzieć się dużo więcej o moim samochodzie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekkil Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam. Jestem nowym posiadaczem b6 avant 1,9. Cieszę się że dołączyłem do grupy posiadaczy audi. Mam nadzieję że będzie mi się dobrze jeździło. Pozdrawiam. PS. Poszukuje instrukcji obsługi w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreol Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Michał, Warszawa, mam nadzieję już niedługo posiadacz A4 2.0 TDI, witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi