XylosETS Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam nazywam Marcinod roku jezdze audi A6C4 Sedan V6 2.8 Benzyna , od tygodnia A4B6 1,8 Benzyna AvantObecnie przebywam poza granicami kraju - norwegiamam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej aby sobie pomagaćpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boldos Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Mam na imie Michał mieszkam na stałe w Niemczech Właśnie zakupiem A4,B7 z 2008r.I bede potrzebował paru rad mam nadzieje ze je tu znajde.pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez boldos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBunia Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam!!!Od kilku lat śmigam Audi A6 Avant z 2003r. Ostatnio mam trochę problemów z nim wiec dla tego odnalazłem wasze forum w celu małej pomocy dla siebie!!! Pozdrawiam Was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czasz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam, miesiąc temu kupiłem audi a4 b6, mam nadzieje, że dowiem się tu czegoś na temat tego auta.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metody Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam. Mam na imię Mariusz. Jestem z lubelskiego.Jeżdżę A6 C5 2,4 sedan z 1997 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakelbery Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 witam jestem szcześliwym posiadaczem audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1983 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam,Krzysiek:) od kilku dni posiadam a4 b7,mam nadzieję że znajdę tutaj wiele ciekawych tematów i nowinek na temat tych samochodzików:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro74 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich , pozdrowienia szczególne dla ziomów z warm.-maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozi85 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich,mam na imię Łukasz,Jeżdżę Audi A4 B6 Avant 1,9 131PS z 2002Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozef Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich !Zakupiłem Audi A4 i mam nadzieję że będę z nigo zadowolony ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURAS Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam Jestem Robert, posiadam Audi a6 c5 1999 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK74 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Jestem Jarek i cieszę się nowym nabytkiem A4 B6.Pozdrawiam i do upisania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlinsk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukaszautomat Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 witam mam na imie łukasz posiadam audi a4 1,9 2004 rok małyszówka multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zycho Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 WITAM i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Na dniach będę właścicielem pięknej A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac28 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam! Nazywam się Paweł I trafiłem na to świetne forum poszukując instrukcji do mojej Audi A4. mam nadzieję że uda mi się tu odnaleźć odpowiedzi na wszystkie moje pytania i służyć ewentualną radą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam.Marecki ze Zduńskiej Woli.Autka to od dawna audi -obecnie także tt.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 WitamJestem Oskar, jestem szczęśliwym posiadaczem a6 c5 2.5 Tdi z 2000 rocznikaMam nadzieję na miłą i owocną współpracępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki wojtek 76 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam.Mam na imię Wojtek.Obecnie Jestem posiadaczem audi a6 Avant 2,7 Biturbo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjanin Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Witam nazywam się Marcin Już 2 lata podróżuje Audi a4 B6 1,9 TDI 2004r Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Marjanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam kolegów z całego forum Nazywam się Radek, jestem z Warszawy i od piątku jeżdżę Audi A4 Avant model B6 w dieselku.Jak na razie jestem zadowolony z autka i mam nadzieję, że tak pozostanie.Mam nadzieję, że dzięki temu forum znajdę kilka cennych informacji i porad, a jak sam coś będę mógł pomóc to będę to czynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-65 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 wojtas-65 wita wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar.w Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam kolegów jestem z gdyni mam na imie darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1979 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam wszystkich na imię mam PawełOd 5 lat jeżdżę Audi najpierw b5 teraz b7Mam nadzieję że będę pomocny i również uzyskam pomocPozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi