mario83 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam cały Audi-fun i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Pozdrowienie od Dominika z Wrocławia.Kiedyś miałem A6 Quattro 2.5tdi rocznik 1998. Auto się psuło że szok, ale przyjemność jazdy ogromna. Zmieniłem to auto na Passata 2.0tdi rocznik 2006. Niby dynamiczny, dobrze trzyma się drogi, ale ... Zero frajdy. Na koniec też padł mi wtrysk (silnik BKP, trefne pompowtryski Siemensa) i postanowiłem wrócić do Audi.Od ok miesiąca mam Audi Allroada 2.5tdi rocznik 2003 (C5, silnik BAU). Już wiem, że dałem się wpóścić w maliny i mam kompletnie rozwalne zawieszenie pneumatyczne. Prawdopodobnie uszkodzony mechanizm różnicowy (quattro).Szczęście w nieszczęściu silnik wydaje się być silną stroną tego auta. No i jazda takim autem to rzeczywiście przyjemność Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek74 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam nazywam się Darek jestem z Białegostoku.W niedzielę (wybieram się po autko) najprawdopodobniej stanę się właścicielem Audi A8 4.2 z 1999 roku. Mam nadzieję , że będzie fajne Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekjaro Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekjaro Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witajcie nazywam sie Grzesiek mam A6 w dislu z 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałlos Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Paweł i jeżdżę A3, mam nadzieje ze czegoś ciekawego się tutaj dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowall71 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy audi.Dzis sie przesiadlem z a3 i nabylem a4 b6 2004r 1.9tdi i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony kultura pracy tego dizla.Zobaczymy jak dalej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo258 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygnus0 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123gikser Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsto66 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam serdecznie!Mam na imię Jacek i za tydzień przesiadam się z wysłużonej Skody Felci na Audi A3 1,8 z 2001 r.Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jlon Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 jestem JMmoje auto A3 2,0 sportback 140 r.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orbit Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 WitamMarcinAudi A6 PbWrocławNo i tak se/sobie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekS Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalik81 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex4g Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam moim odwiecznym pragnieniem jest A4 avant z 2003-2004 - jestem coraz bliżej tego celu jak się spełni to będę tu za pewne wpadał częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania&Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witamy.Właśnie kupiliśmy Audi A6 C5 ze skrzynią w automacie (niestety sedana, a więc w planach mamy zamianę na kombi).Pozdrawiamy Użytkowników forum oraz Adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ximon Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich nazywam się Szymon, mam 17 lat i mieszkam za wielką wodą i moim marzeniem jest Audi S4 b8 które mam nadzieję sie spełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek77-85 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam jestem szczęśliwym posiadaczem audi A3 8L 1.9 TDI 130 Edytowane 27 Czerwca 2011 przez piotrek77-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek77-85 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 WitamJestem szczęśliwym posiadaczem audi A3 8L 1.9 TDI 130Super autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil400x Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam mam przepiękne Audi A4 B7 Special Edition w kolorze mokka 1.9 TDI 115 KM ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiokg Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6, 3000ccm quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockn Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam wszystkich, a4 b7 2.0 tdi, S-LINE w sedanikupozdrjockn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZBYCHO Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Siemano jestem Zbyszek pomykam Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi